Aktualno

FESTIVAL ŽIVOTA Prikupljene donacije za Dubrovkinju s cerebralnom paralizom

Proteklog vikenda održan je prvi Festival života održan u Dubrovniku u organizaciji Udruge Riječ života. Cijela manifestacija bila je humanitarnog karaktera s ciljem da se pomogne Dubrovkinji Ivani Švarc koja boluje od cerebralne paralize, a čiji troškovi liječenja godišnje iznose oko 140 000 kuna.

Tijekom trajanja festivala koji se održao u parku u Pilama, donacijama sugrađana prikupljeno je 7465,93 kuna. Također, svoj doprinos cijeloj manifestaciji dao je i HDS ZAMP odricanjem prihoda od izvođenja glazbe na koncertu pa je tako ukupno prikupljen iznos 7667,93 kuna.

Građani su osim donacija na samom festivalu Ivani pomagali i direktnim uplatama na žiro i tekući račun. Radosni jer je Festival života bio uspješan organizatori zahvaljuju svima koji su sudjelovali i odazvali se ovoj humanitarnoj manifestaciji.

Pročitajte još

SPASITE NEČIJI ŽIVOT! Odazovite se akciji Crvenog križa

Dulist

ISPLATI SE BITI POŠTEN! Neočekivana nagrada djelatniku Čistoće Mateu Mimici

Dulist

Valamar isplaćuje posebnu nagradu zaposlenicima za uspješnu sezonu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija