Natrag
23.3.2019 15:46

facebook

twitter

google

rss

dulist

FESTIVAL SOLI Što nam donosi treći dan?

1.9.2018 @ 11:02 Dulist Kultura
10;10

Podijelite:

Drugi dan Festivala soli pružio je za svakog ponešto, a ni treći dan nije ništa manje zanimljiv.

Najmlađi su drugog dana festivala uživali u lutkarskoj predstavi za djecu ‘Čarobni grah’. U suradnji s muzejom Dom Marina Držića Dubrovnik, u tvrđavi Kaštio otvorena je izložba poznate umjetnice Lene Kramarić ‘Dnevnik čitanja’, koja će trajati do 9. rujna. Vrhunac druge večeri festivala pred brojnom publikom nastupio je Mak Grgić, jedan od najtalentiranijih mladih gitarista s ovih prostora, koji je nedavno završio doktorski studij u SAD-u, u očaravajućem ambijentu bazena solane Ston.

Danas u Stonu gostuje Metkovsko amatersko kazalište s predstavom ‘Pomutnja’. Radi se o životnoj priči Paska Baverina, a započinje organizacijom njegovog sprovoda gdje se skupilo susjedstvo i rodbina. Duhovita i satirična predstava publiku sigurni neće ostaviti ravnodušnom. Autor predstave je mladi metkovski pisac Goran Matić, a redateljica Jasna Jukić.

Od 21 sat, publika se može opustiti uz hitove iz osamdesetih koje će puštati legendarni DJ Vjeverica. Svoje će pedesetogodišnje bavljenje glazbom proslaviti na baš na ovogodišnjem Festivalu soli nedaleko od Kune, njegovog rodnog mjesta u kojem je sve počelo sada već davne 1968.g. Nezaobilazni i svima poznati zabavljač s brojih društvenih događanja, DJ u gotovo svim dubrovačkim klubovima, ‘lutajući’ reporter i omiljeni glas Hrvatskog radija-Radio postaje Dubrovnik, vratit će nas u povijest poznatim glazbenim hitovima i video zapisom.

Da nitko ne ožedni, pazit će ekipa iz Gastro shopa Pomalo, koja će pripremiti bogatu ponudu craft piva.

Kao i svaki dan festivala od 18 do 22 sata bit će otvoren Sajam tradicionalnih proizvoda – Hrvatski otočni proizvod Pelješac, na kojem će posjetitelji moći pronaći i kupiti autentične pelješke domaće proizvode poput vina, likera, slastica itd.

Cijeli raspored Festivala Soli Ston 2018. možete pronaći na Facebook stranici Festival soli.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana