Natrag
20.11.2018 13:02

facebook

twitter

google

rss

dulist

FESTIVAL SOLI Danas kraj uz Subrenum, modnu reviju na kristalima soli i drniški pršut

2.9.2018 @ 13:24 Dulist dulist IN
15;15

Podijelite:

Jučer je stonsku publiku oduševila i nasmijala predstava ‘Pomutnja’ Metkovskog amaterskog kazališta u tvrđavi veliki Kaštio.

Sjajna atmosfera nastavila se uz zvuke 80-ih i legendarnog DJ Vjevericu koji je podsjetio goste na svoje prve nastupe u Stonu prije punih 50 godina. Udruga maškara Malo more skuhala je pobjednički stonski gulaš, a Gastro shop Pomalo nudio je selekciju najboljih craft piva. U magičnom ambijentu Solane Ston zabava je potrajala dugo u noć.

Večeras od 19.30 sati u Solani uživat ćemo u pjesmama klape Subrenum. Klapa Subrenum promiče tradicionalno glazbeno naslijeđe dubrovačkog kraja ali i Dalmacije i cjelokupne Hrvatske. Dobro primljeni na prošlogodišnjem Festivalu soli, zabavit će Stonjane i goste i ove godine na završnoj festivalskoj večeri.

Posebna poslastica je modna revija modnog studija Principessa vlasnice Marine Glavinić pod nazivom ‘Nikina škrinja’, kojoj je tema bijela čipka na kristalima soli.

Iznenađenje večeri je kušanje i prodaja jednog od najboljih hrvatskih pršuta, onoga iz Drniša. Na Festivalu soli danas gostuje predsjednik Udruge Drniški pršut Drago Pletikosa sa svojim proizvodima.

Od 18 do 22 sata bit će otvoren Sajam tradicionalnih proizvoda – Hrvatski otočni proizvod Pelješac, na kojem će posjetitelji moći pronaći i kupiti autentične pelješke domaće proizvode poput vina, likera, slastica itd.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana