Natrag
18.2.2019 07:14

facebook

twitter

google

rss

dulist

Festival Čovjek na Zemlji

27.5.2013 @ 16:48 Mia Njavro dulist IN
2;2

Podijelite:

Ovogodišnji festival Čovjek na Zemlji, koji po četvrti put organizira Udruga Čovjek na Zemlji održat će se u Dubrovniku i Čilipima od 30. svibnja do 2. lipnja.

Festival koji promovira zdrav život, zaštitu okoliša i održivi razvoj ove godine nudi šaroliki program radionica, predavanja i filmova na teme održivog putovanja, sporta, botanike, tradicijskih zanata, obiteljskih odnosa, ribarenja i  poljoprivrede. Festival započinje masovnom biciklističkom điratom oko Grada na koju su pozvani svi ljubitelje kretanja na vlastiti pogon.

Program se ostvaruje suradnjom udruge Čovjek na Zemlji sa sljedećim institucijama i udrugama: Prirodoslovni muzej Dubrovnik, Arheološki park Orsula, Kinematografi Dubrovnik,  Art radionica Lazareti, Zavičajni muzej Konavala, Agroturizam Konavle, Udruga Populus, Slow Food Dubrovnik, Adventure Dalmatia, Udruga Kinookus, MK Dvije Rote i HPD Sniježnica.
 
Festival se odvija pod pokroviteljstvom Grada Dubrovnika.
 
Ulaz na sva događanja je besplatan, a sve informacije moguće je dobiti na covjek.na.zemlji@gmail.com

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana