Županija

Festanjul Ivo Mazavac kod načelnika Lasića

U prostorijama Općine Konavle u Cavtatu načelnik Božo Lasić primio je ovogodišnjeg festanjula Iva Mazavca.

Obrtniku Ivu Mazavcu iz Popovića proglašenjem za festanjula ukazana je velika čast, na čemu mu je u ugodnom razgovoru osobno čestitao i načelnik Lasić.

Ivo Mazavac je sin pok. Pera i Luce r. Radelj, rođen je u Dubrovniku 24. rujna 1962. godine. Nastanjen je u Popovićima, župa Gruda. Sakramente kršćanske inicijacije primio je u župnoj crkvi Presvetog Trojstva na Grudi. Osnovnu školu završio je na Grudi, a Srednju školu učenika u privredi u Dubrovniku s diplomom VK vodoinstalatera.

lvo je oženjen s Anom Mandun i vjenčan 9. listopada 1988. godine u crkvi sv. IIara u Mlinima. lmaju troje djece: Ivanu koja je učiteljica na Grudi,Mariju koja je učiteljica u Maslinici kod Zadra gdje živi sa svojom obitelji i Pera koji je student.

Ivo je zaposlen u tehničkoj službi u hotelu Croatia u Cavtatu, poduzeća Jadranski luksuzni hoteli. Svi članovi obitelji prakticiraju svoju vjeru i praktičnim angažmanom daju dobar primjer drugima. Obitelj se brine za održavanje nedavno obnovljene crkve Gospe Pod Zalugom u Konavoskom polju.

Pročitajte još

LASIĆ ČESTITAO VATERPOLISTIMA Svaki uspjeh konavoske djece potvrda je našeg rada

Dulist

KUD ‘ŠOKADIJA’ Slavonski ples i pjesme odjekivat će Konavlima

Dulist

USUSRET NOVOJ ŠKOLSKOJ GODINI Općina subvencionira prijevoz župskim učenicima

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija