Županija

Festanjul Ivo Mazavac kod načelnika Lasića

Festanjul Ivo Mazavac kod načelnika Lasića

U prostorijama Općine Konavle u Cavtatu načelnik Božo Lasić primio je ovogodišnjeg festanjula Iva Mazavca.

Obrtniku Ivu Mazavcu iz Popovića proglašenjem za festanjula ukazana je velika čast, na čemu mu je u ugodnom razgovoru osobno čestitao i načelnik Lasić.

Ivo Mazavac je sin pok. Pera i Luce r. Radelj, rođen je u Dubrovniku 24. rujna 1962. godine. Nastanjen je u Popovićima, župa Gruda. Sakramente kršćanske inicijacije primio je u župnoj crkvi Presvetog Trojstva na Grudi. Osnovnu školu završio je na Grudi, a Srednju školu učenika u privredi u Dubrovniku s diplomom VK vodoinstalatera.

lvo je oženjen s Anom Mandun i vjenčan 9. listopada 1988. godine u crkvi sv. IIara u Mlinima. lmaju troje djece: Ivanu koja je učiteljica na Grudi,Mariju koja je učiteljica u Maslinici kod Zadra gdje živi sa svojom obitelji i Pera koji je student.

Ivo je zaposlen u tehničkoj službi u hotelu Croatia u Cavtatu, poduzeća Jadranski luksuzni hoteli. Svi članovi obitelji prakticiraju svoju vjeru i praktičnim angažmanom daju dobar primjer drugima. Obitelj se brine za održavanje nedavno obnovljene crkve Gospe Pod Zalugom u Konavoskom polju.

Pročitajte još

PRIDRUŽITE SE Trening prepoznavanja ptica na Neretvi

Dulist

[FOTO] MODELARSKA LIGA Županijsko natjecanje mladih tehničara

Dulist

[FOTO] Krcat Dom kulture u Čilipima, svi su došli na kviz Deana Kotige

Dulist