DuList IN

Festa 2014. u znaku Parca i Vinka Coce

Predstavljanje Feste 2014. u hotelu Hilton Imperijal

Festa 2014., manifestacija koja po trinaesti put otvara svoja vrata predstavljena je danas u hotelu Hilton Imperijal.

-Uspjeli smo izdržati sve uspone i padove. Festa traje desetak dana, počinje 22. siječnja završava na samu Kandeloru. Imamo raznovrstan program, od Feste od klapa, do gala koncerta Rade Šerbedžije, dubrovačka Rock parada na kojoj su posebni gosti Marijan Ban i Diktatori… U tjednu pred Festu sv. Vlaha očekuje nas otvaranje izložbe 47 umjetnika, Izložba Sveti Vlaho u suvremenoj umjetnosti. Kroz taj tjedan bit će tu i radionica od vina, predstavit ćemo Festivine, novi Festival vina koji će se događati. Klapa Kaše predstavit će svoj prvi album Rego, imamt ćemo Festu od uljara i na samu Kandeloru, Festa od vina gdje će se predstaviti mnogi vinari iz cijele Županije – rekla nam je umjetnička direktorica Feste Darija Mikulandra te dodala kako je osim ove već isplanirana Festa 2015.

– Te godine naš Dubrovački simfonijski orkestar slavi 90 godina postojanja i s njima u suradnji ćemo napraviti cijelu Festu od orkestra. Vidjet ćemo ih na djelu kako dosada nismo imali priliku, ne samo klasično nego i kroz zabavnu glazbu, klape – kaže Mikulandra.
Poseban dio Feste i ove godine bit će Festa od klapa. Ona je ove godine posvećena našem Parcu, ali i nedavno preminulom Vinku Coci.
-16 klapa će zapjevati i našem Parcu i Vnku u čast. Zapjevat ćemo od srca, a Coce je znao za sebe reći kako je slavuj od 150 kilograma, a ja ću reći kako će za njega zapjevati 150 snažnih momaka i djevojaka i vjerujem da ćemo svi to napraviti od srca – zaključio je pak jedan od koordinatora Ivica Puljić.

CIJELI PROGRAM MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Pročitajte još

ZAVRŠNICA GOOD FOOD-a Tko je sve bio na gala večeri?

Dulist.hr

BABLJE LJETO Bliži se kraj listopada, a Banje vrve kupačima

Dulist

VIDEO/ZA SVAKOG PONEŠTO 140 metara duga ‘Dubrovačka trpeza’ prepuna delicija

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija