Natrag
19.4.2019 08:32

facebook

twitter

google

rss

dulist

Fedde le Grand sletio u Čilipe, a mi imamo ulaznice za Dubrovnik Electronic Festival!

12.8.2015 @ 11:20 Dulist dulist IN
2;2

Podijelite:

Najveća zvijezda Dubrovnik electronic, Fedde Le Grand, sletio je u Čilipe privatnim zrakoplovom i s nestrpljenjem očekuje svoj četvrti nastup u dubrovačkom klubu.

DuList najbržim čitateljima dijeli dvije ulaznice za Dubrovnik Electronic Festival, stoga nam šaljite ime, prezime i kontakt na info@dulist.hr!

-Uvijek mi je u Dubrovniku fenomenalno. Neki članovi mog tima nisu još bili, pa sam im pričao o kakvom je prekrasnom gradu i klubu riječ. Ljeto je najbolje doba godine. Vrijeme je uvijek dobro, publika koja napuni klub je uglavnom na godišnjem odmoru, pa su dobro raspoloženi. Osobno, svejedno mi je za koliko ljudi sviram, dok god dobivam natrag energiju koju šaljem publici,” kaže nizozemski DJ, kojeg Dubrovčani posebno vole, pa ovih dana na sve načine pokušavaju nabaviti ulaznicu za otvaranje Festivala – kazao je Fedde le Grand.

Zanimljivo je da će nizozemski DJ dio dana provesti u obilasku zidina, krenut će, prema vlastitoj želji na poznatu rutu Game of Thrones, a na kratko će se u gradu sastati i s direktoricom Turističke zajednice Dubrovnika, Romanom Vlašić. Dokaz je to da i u Turističkoj zajednici itekako dobro razumiju da je Fedde Le Grand jedan od najvažnijih promotora Dubrovnika i Culture cluba Revelin u svijetu.

Na Dubrovnik electronic festivalu, od 12. do 15. kolovoza, nastupit će, osim Feddea, još Saint WKND (srijeda), DJs from Mars (četvrtak), Marco Bailey (petak), Kryder (subota), te DANCElectricPHILIPE, AUDIOMETRIC, dBA, SPEED i PHIBEROPTIC. Vrhunac je to ljetne sezone u klubu koji je nedavno ušao na listu sto najboljih na svijetu, prema britanskom magazinu, TOP DJ Mag. Vrijedi istaknuti i nastup velikog Paula Van Dykea, 28. ovog mjeseca.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana