Grad

‘F*ck America’ ili bahati gosti – što se zapravo dogodilo na Lokrumu ovog vikenda?

'F*ck America' ili bahati gosti - što se zapravo dogodilo na Lokrumu ovog vikenda?

Đani Banovac, vlasnik ugostiteljskog obrta na Lokrumu, reagirao je na nedavno objavljene napise u nacionalnim medijima o nasilju nad gostima, kazavši kako se radi tek ‘o dva šamara’ i to nakon provokacije gosta.

Naime, na TripAdvisoru osvanula je šokantna ocjena ovog objekta, ondnosno ponašanja vlasnika, u kojem se tvrdi kako je vlasnik vikao na starijeg američkog gosta koji je došao u društvu žene i malodobnog djeteta. U ‘reviewu’ stoji kako ga je ‘udario u lice’, derao se ‘F*ck America’, zalio pićem, nakon čega šokirani gost odlazi.

Incident se dogodio tijekom vikenda, u vrijeme kad je kafić bio dupkom pun. Vlasnik u svoju obranu tvrdi kako nije došlo do incidenta.

– Brat i ja radimo po cijele dane u objektu. Došla je ta američka obitelj i naručili su dvije pive. Kad im je brat donio račun, počeli su vikati da smo ih prevarili i da smo im donijeli račun za piće koje nisu popili, da to nije cijena za pivo iz cjenika. Naravno da je to bila ta cijena, ali oni su očigledno vidjeli što su htjeli vidjeti. Vidjeli su, naravno, nižu cijenu – rekao je Banovac za Jutarnji list, tvrdeći kkao su gosti bili iznimno bahati. Više o temi čitajte ovdje.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović