Sport

Fatovićevi reprezentativci treniraju u Gružu

Elvis Fatović Australija

Australski reprezentativci Elvisa Fatovića iz Dubrovnika će krenuti na dvomjesečne pripreme koje za konačan cilj imaju što bolji nastup na Svjetskom prvenstvu.

Riječ o prvom od tri termina koja su Australci rezervirali u Dubrovniku. U stručnom stožeru Australije je i kondicijski trener Dean Kontić, dok je u sastavu reprezentacije doputovao i igrač Jug Croatia osiguranja Aaron Younger.

– Bit ćemo na okupu više od dva mjeseca jer se nema smisla nakon Svjetske lige vraćati u Australiju, pa onda ponovo putovati na Svjetsko prvenstvo. Iako je naš krajnji cilj nastup na Olimpijskim igrama u Brazilu 2016, trenutni fokus je usmjeren prema Svjetskom prvenstvu – rekao je za Jugov portal Fatović, koji će za protivnike u skupini Svjetskom prvenstva imati Srbiju, Japan i Crnu Goru.

Svjetsko prvenstvo u vaterpolu 2015. održat će se od 24. srpnja do 9. kolovoza u Kazanju u Rusiji u okviru 16. Svjetskog prvenstva u vodenim športovima. Branitelj naslova je mađarska reprezentacija. Hrvatska igra u skupini s Kanadom, Brazilom i Kinom.

Izvor: www.jug.hr

Pročitajte još

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist

MINI-KOŠARKA Juniori Dubrovnika treći na Prvenstvu Dalmacije!

Dulist