Natrag
20.2.2019 14:40

facebook

twitter

google

rss

dulist

Fatović: Australci su oduševljeni Gradom!

26.6.2013 @ 16:08 Nikša Miletić Sport

Podijelite:

U Dubrovniku od četvrtka boravi Australska vaterpolo reprezentacija pod vodstvom njihovog izbornika, Dubrovčanina Elvisa Fatovića.

-Sutra već idemo za Bratislavu, igramo tamo turnir prije svjetskog prvenstva – rekao nam je Fatović.

-Ekipa je oduševljena i Dubrovnikom i vremenom. Ovo nam je super prilagodba bila za ono što nas čeka dalje. Tamo smo morali trenirati u zatvorenim bazenima jer je kod njih kalendarska zima, sad smo trenirali u otvorenim bazenima. Sigurno je da nisu zadnji put došli u Grad na pripreme – kaže Fatović.

Na upit imaju li šanse poraziti hrvatsku reprezentaciju na svjetskom prvenstvu, Fatović je ipak oprezan.

-Moramo prvo doći do naših. Taj mogući susret je u četvrtfinalu, ali imamo puno teži put od Hrvatske. Treba proći skupinu u kojoj je Mađarska i Srbija, a onda nas čeka Rumunjska ili Njemačka,ali ne zamaramo se time što će biti. Prvenstveno nam je bitno da se formira jedna prava ekipa koja bi na Olimpijadi bila konkurentna za nešto više – zaključio je Fatović.

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana