Kultura

FA LINĐO Upravno vijeće, uz cijeli Ansambl, podržalo Program rada kandidata Vlaha Kljunka

Upravno vijeće Folklornog ansambla Linđo podržalo je Program rada Vlaha Kljunka, prijavljenog kandidata na natječaju za ravnatelja /icu Ustanove za razdoblje 2018. – 2022. godine.

– Predlažemo Gradskom vijeću Grada Dubrovnika da se dipl. ekonomist, gosp. Vlaho Kljunak, izabere za novog ravnatelja Folklornog ansambla Linđo. Nakon razmatranja potrebne i u roku dostavljene dokumentacije, pregleda životopisa, uvida u stručnu spremu i dosadašnje radno iskustvo, te upoznavanja s predloženim Programom rada Ustanove Upravno vijeće smatra da gosp. Vlaho Kljunak ima potrebne reference za preuzimanje dužnosti ravnatelja FA Linđo u idućem četverogodišnjem razdoblju – istaknuli su iz UV našeg ansambla, ističući kako su, uz njih, Program rada podržali i stručni plesni i glazbeni voditelji i korepetitori Ansambla, kao i zaposlenici Linđa.

– Nadamo se da će Gradsko vijeće Grada Dubrovnika, koje donosi konačnu odluku o izboru čelnika gradskih ustanova u kulturi, na svojoj predstojećoj sjednici uvažiti prijedlog da se gosp. Vlaho Kljunak izabere za novog ravnatelja Folklornog ansambla Linđo – ističu iz Upravnog vijeća FA Linđo.

Pročitajte još

LIKOVNI GENIJE Izložba povodom 100. obljetnice rođenja Antuna Masle

Dulist.hr

Modernizira se rasvjetni park Kazališta Marina Držića

Dulist

Klapa Kaše zakolendala Dubrovačkim knjižnicama

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija