DuList IN

EXCLUSIVE JAZZ CABARET ‘LILIBELLE’ Uživajte u koncertu Ines Tričković feat. Gadjo Manouche Band

EXCLUSIVE JAZZ CABARET 'LILIBELLE' Uživajte u koncertu Ines Tričković feat. Gadjo Manouche Band

Nakon uspješnog koncerta lani na kojem je izvela repertoar iz Carnegie Halla, Ines Tričković se opet vraća pjevati na svoj Lokrum.

Ove godine pripremila je za Dubrovčane i posjetitelje Dubrovnika cabaret – formu koja se rijetko može doživjeti u Dubrovniku. Koncert će se održati na Lokrumu, u srijedu 30. kolovoza s početkom u 21 sat.

EXCLUSIVE JAZZ CABARET 'LILIBELLE' Uživajte u koncertu Ines Tričković feat. Gadjo Manouche Band

Za cabaret “Lilibelle” Ines je sama napisala scenarij – ljubavna je to priča o pjevačici Lilibelle koja se u Parizu ludo zaljubi u američkog vojnika Johnnya, no međutim Johnny jedan dan samo nestane. Zaljubljena Lilibelle spakira svoj kofer i kreće u pustolovinu svijetom tražeći svog ljubljenog Johnnya.

Kroz svoje putovanje Ines tj. Lilibelle tako posjeti Pariz, Berlin, Buenos Aires, St. Loius, New York i Shanghai, pritom izvodeći glazbene klasike na engleskom, francuskom, njemačkom, španjolskom i kineskom jeziku.

EXCLUSIVE JAZZ CABARET 'LILIBELLE' Uživajte u koncertu Ines Tričković feat. Gadjo Manouche Band

“Želim ponuditi svome Gradu i njegovim posjetiteljima svake godine nešto novo. Životni i glazbeni put mi je već toliko raznolik, te mi je radost to dijeliti s publikom u svom rodnom Gradu. Ovu godinu je izbor pao na cabaret, jer to nije tako često izvođena forma u Dubrovniku, a smatram da će publici bit zanimljivo čuti pjevanje i na kineskom. Veselim se jako koncertu i zahvaljujem Rezervatu Lokrum koji nam je sve omogućio!”- izjavila je Ines koja s Gadjo Manouche bandom marljivo vježba gotovo svaku večer.

Karte će biti u prodaji od srijede, 23. kolovoza u Luži (prodajno mjesto Rezervata Lokrum), a rezervacije su moguće na mail angela@eventlab.hr ili 098873122.

Hoće li Ines pronaći Johnnya, dođite i provjerite 30. kolovoza na Lokrumu!

Foto: Vedran Levi 

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist