Natrag
22.6.2018 22:35

facebook

twitter

google

rss

dulist

EXCLUSIVE JAZZ CABARET ‘LILIBELLE’ Uživajte u koncertu Ines Tričković feat. Gadjo Manouche Band

17.8.2017 @ 17:17 Dulist dulist IN

Podijelite:

Nakon uspješnog koncerta lani na kojem je izvela repertoar iz Carnegie Halla, Ines Tričković se opet vraća pjevati na svoj Lokrum.

Ove godine pripremila je za Dubrovčane i posjetitelje Dubrovnika cabaret – formu koja se rijetko može doživjeti u Dubrovniku. Koncert će se održati na Lokrumu, u srijedu 30. kolovoza s početkom u 21 sat.

Za cabaret “Lilibelle” Ines je sama napisala scenarij – ljubavna je to priča o pjevačici Lilibelle koja se u Parizu ludo zaljubi u američkog vojnika Johnnya, no međutim Johnny jedan dan samo nestane. Zaljubljena Lilibelle spakira svoj kofer i kreće u pustolovinu svijetom tražeći svog ljubljenog Johnnya.

Kroz svoje putovanje Ines tj. Lilibelle tako posjeti Pariz, Berlin, Buenos Aires, St. Loius, New York i Shanghai, pritom izvodeći glazbene klasike na engleskom, francuskom, njemačkom, španjolskom i kineskom jeziku.

“Želim ponuditi svome Gradu i njegovim posjetiteljima svake godine nešto novo. Životni i glazbeni put mi je već toliko raznolik, te mi je radost to dijeliti s publikom u svom rodnom Gradu. Ovu godinu je izbor pao na cabaret, jer to nije tako često izvođena forma u Dubrovniku, a smatram da će publici bit zanimljivo čuti pjevanje i na kineskom. Veselim se jako koncertu i zahvaljujem Rezervatu Lokrum koji nam je sve omogućio!”- izjavila je Ines koja s Gadjo Manouche bandom marljivo vježba gotovo svaku večer.

Karte će biti u prodaji od srijede, 23. kolovoza u Luži (prodajno mjesto Rezervata Lokrum), a rezervacije su moguće na mail angela@eventlab.hr ili 098873122.

Hoće li Ines pronaći Johnnya, dođite i provjerite 30. kolovoza na Lokrumu!

Foto: Vedran Levi 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana