Aktualno

Excelsior najbolji hotel

Excelsior najbolji hotel

Jadranski luksuzni hoteli dobitnici su brojnih nagrada na danima turizma 2011. – Hotel Excelsior je najbolji hotel, Hotel Bellevue dobitnik je treće nagrade, a Anica Daničić, glavna domaćica Hotela Bellevue najbolja je djelatnica u turizmu

 
Na sinoćnjoj svečanoj dodjeli nagrada u Šibeniku u okviru akcije 'Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku 2011', koju dodjeljuje Ministarstvo turizma, Hrvatska turistička zajednica, Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska radio televizija najuspješnijim hrvatskim hotelima, ljetovalištima i pojedincima, luksuzni dubrovački Hotel Excelsior dobio je nagradu za najbolji hotel godine u kategoriji pet zvjezdica. Hotel Bellevue dobitnik je treće nagrade u kategoriji hotela pet zvjezdica dok je priznanje 'Čovjek – ključ uspjeha u turizmu' za najbolju djelatnicu u turizmu osvojila Anica Daničić, glavna domaćica Hotela Bellevue.
Svečana dodjela nagrada održana je sinoć u Šibeniku uz izravan televizijski prijenos na prvom programu HTV-a. Uz prisustvo brojnih turističkih djelatnika i predstavnika medija nagrade Hotelu Excelsior za najbolji hotel godine hrvatskog Jadrana u kategoriji pet zvjezdica preuzela je Jasna Đurković, direktorica hotela dok je posebno priznanje za Hotel Bellevue preuzeo Damir Lukić, direktor Hotela Bellevue.
Nagradu za najboljeg djelatnika u sklopu akcije 'Čovjek – ključ uspjeha u turizmu' od ministra turizma Damira Bajsa i Nika Bulića, predsjednika HTZ-a preuzela je Anica Daničić, glavna domaćica Hotela Bellevue.

Jasna Đurković je prilikom preuzimanja prestižne nagrade za najbolji hotel s 5 zvjezdica izjavila: 'Zahvaljujem Hrvatskoj televiziji i Hrvatskoj gospodarskoj komori na dobivenom vrlo vrijednom priznanju. Osnovni cilj našeg poslovanja je zadovoljstvo naših gostiju, međutim, jednako tako nas izuzetno veseli da stručne institucije prepoznaju iznimne rezultate koje hotel Excelsior ostvaruje posljednjih godina. Excelsior je doista poseban koji se nalazi na brojnim top ljestvicama i preporukama stranih medija poput prestižnog CNNa, BBCa, Sunday Timesa i sl. Rezultat je to isključivo timskog rada svih djelatnika, koji su izuzetno ponosni da su dio kultnog hrvatskog hotela koji će 2013. godine proslaviti 100 godina’.

Ova se godina tako pokazala iznimno uspješnom za Jadranske luksuzne hotele koji su osim nagrada u sklopu akcije 'Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku' a koje dojeljuje stručna javnost ove godine dobili i prestižnu nagradu World Travel Awards za Hotel Dubrovnik Palace koji je proglašen najboljim resort hotelom u Europi.
 

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] VERONIKA KARAČ Dubrovnik će uvijek biti dio mene

Nora Di Leo

MISA VEČERE GOSPODNJE ‘Isusov život je sažet u glagolu ljubiti’

Dulist