Natrag
19.3.2019 09:06

facebook

twitter

google

rss

dulist

Excelsa hoteli domaći lider u turizmu

28.10.2011 @ 13:04 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Excelsa hotelima 22. listopada dodijeljena je nagrada međunarodne organizacije EuroCHRIE za domaćeg lidera u turizmu.

Nagradu za izvanredan doprinos u turizmu i hotelijerstvu Hrvatske na završnoj gala večeri u Revelinu u ime Excelsa hotela preuzeo je Mario Matković, direktor hotela Grand Villa Argenitina.

Matković je tom prilikom istaknuo izvrsnu višegodišnju suradnju s domaćinom konferencije – Američkom visokom školom za menadžment i tehnologiju (ACMT) te se zahvalio na suradnji, posebno studentima koji su pridonijeli dobitku nagrade.

Gala večer obilježila je završetak 29. EuroCHRIE konferencije na temu „Turizam i hotelijerstvo, pokretači tranzicije“ koja se prošli tjedan, u organizaciji međunarodne organizacije EuroCHRIE (The European Council on Hotel, Restaurant & Institutional Education), održala u Hotelu Excelsior.
 
Domaćini konferencije bili su Američka visoka škola za management i tehnologiju (ACMT) i Rochester institut za tehnologiju (RIT), a konferencija je okupila brojne međunarodne i domaće stručnjake iz područja turizma i businessa koji su održali višednevne radionice i diskusije na temu inovativnosti u turizmu, trendovima u hotelijerstvu, upravljanju i edukaciji djelatnika te naveli brojne primjere iz svog područja djelovanja.
 
EuroCHRIE je međunarodna organizacija koja okuplja edukatore s prestižnih svjetskih fakulteta za turizam i hotelijerstvo i djelatnike iz turizma s ciljem povezivanja i unaprijeđenja znanja u najbrže rastućoj industriji na svijetu.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana