Natrag
24.4.2019 12:50

facebook

twitter

google

rss

dulist

Evo tko sve stariji od 65 može dobiti potporu Grada Dubrovnika

5.10.2016 @ 15:42 Dulist Grad

Podijelite:

U svrhu uspostave cjelovitog pristupa skrbi za starije osobe, a sukladno Odluci o izmjenama Odluke o socijalnoj skrbi Grad Dubrovnika sve osobe starije od 65 godina koje imaju prebivalište na području Grada Dubrovnika, a nemaju vlastitu mirovinu kao ni druga primanja isplaćivat će se novčana pomoć u iznosu od 300 kuna mjesečno.

Mjeru je kao nadstandard socijalnog programa Grada Dubrovnika, na prijedlog gradonačelnika Andra Vlahušića, Gradsko vijeće usvojilo na 23. sjednici. Odluka stupa na snagu osmog dana od objave u Službenom glasniku, a u međuvremenu, nadležni Upravni odjel za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo upućuje poziv svim građanima Dubrovnika, koji udovoljavaju propisanim uvjetima, na podnošenje zahtjeva.

Zahtjev za dodjelu novčane pomoći podnosi se na propisanom obrascu koji se može preuzeti na web stranici Grada Dubrovnika, u Upravnom odjelu za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo, na adresi Iva Vojnovića 31, u gradskim kotarevima Mokošica, Gruž, Lapad, te u mjesnim odborima Osojnik, Zaton, Gromača, Orašac, Trsteno, Suđurađ, Koločep i Lopud.

Potrebne obrasce možete preuzeti na WEBU Grada Dubrovnika.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana