Grad

Evo što Srđevci predlažu za rebalans proračuna

Evo što Srđevci predlažu za rebalans proračuna

U pripremama izmjena Proračuna Grada Dubrovnika za 2017. godinu, Kandidacijska lista grupe birača „Srđ je Grad“ tražit će uvrštenje nekoliko različitih projekata, o dijelu kojih su već istupali javno.

Kako su poručili putem svoje web stranice, o većini projekata i predloženim izmjenama u nekoliko su navrata obavili razgovore u Upravnim odjelima Grada kako bi našli najbolji način za uvrštenje navedenih projekata u plan rada svakog odjela, a time i načine financiranja.

Smatraju da izradi proračuna treba pristupiti u nekoliko iteracija počevši od konkretnih programa i projekata koji čine plan rada pojedinih upravnih odjela, pa tek onda planiranjem financijskih sredstava u dokumentu Proračuna, a sve u skladu s načelima dijaloga i uvažavanja realnih mogućnosti za koja su se zalagali i u pripremi proračuna za prethodna razdoblja.

Neki od projekata su Centar za upravljanje posjetiteljima i organizaciju prometa na Pilama, Pilot projekt upravljanja redovima u povijesnoj jezgri, financiranje HGSS-a, izgradnja protupožarnih puteva…

Cjelokupnu listu pogledajte na njihovoj stranici.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović