Natrag
22.6.2018 22:38

facebook

twitter

google

rss

dulist

Evo što Srđevci predlažu za rebalans proračuna

22.8.2017 @ 6:51 Dulist Grad

Podijelite:

U pripremama izmjena Proračuna Grada Dubrovnika za 2017. godinu, Kandidacijska lista grupe birača „Srđ je Grad“ tražit će uvrštenje nekoliko različitih projekata, o dijelu kojih su već istupali javno.

Kako su poručili putem svoje web stranice, o većini projekata i predloženim izmjenama u nekoliko su navrata obavili razgovore u Upravnim odjelima Grada kako bi našli najbolji način za uvrštenje navedenih projekata u plan rada svakog odjela, a time i načine financiranja.

Smatraju da izradi proračuna treba pristupiti u nekoliko iteracija počevši od konkretnih programa i projekata koji čine plan rada pojedinih upravnih odjela, pa tek onda planiranjem financijskih sredstava u dokumentu Proračuna, a sve u skladu s načelima dijaloga i uvažavanja realnih mogućnosti za koja su se zalagali i u pripremi proračuna za prethodna razdoblja.

Neki od projekata su Centar za upravljanje posjetiteljima i organizaciju prometa na Pilama, Pilot projekt upravljanja redovima u povijesnoj jezgri, financiranje HGSS-a, izgradnja protupožarnih puteva…

Cjelokupnu listu pogledajte na njihovoj stranici.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana