Politika

Evo kome će Miroslav Škoro dati svoj glas u drugom krugu predsjedničkih izbora

Evo kome će Miroslav Škoro dati svoj glas u drugom krugu predsjedničkih izbora

Miroslav Škoro obratio se porukom svojim biračima uoči drugog kruga izbora za predsjednika Republike Hrvatske. Zahvalio im se na podršci i povjerenju koje su mu dali na izborima.

-Zajedno smo ostvarili povijesni rezultat za jednog neovisnog kandidata koji kampanju financira iz vlastitog džepa i iza kojeg stoji samo narod. Od tog 22. prosinca sam od dezertera, ratnog profitera, pjevača i srpskog zeta postao gospodin i sukandidat a vi, od marginalaca najpoželjniji birači za čiju se naklonost svim silama bore. Ništa se u suštini nije promijenilo, samo nas sad trebaju. Ne brinite, nakon što budu poznati rezultati izbora opet ćemo biti tamburaš i njegovi marginalci – poručio je Škoro.

-Iako mi je puno vas slalo poruke tražeći savjet što da učinite i kako da glasujete u drugom krugu, ja vam taj savjet ne mogu dati jer mislim da nemam pravo govoriti vam što da činite. Imam povjerenja u vas. Znam da ćete, kao u prvom krugu, napraviti ono što smatrate najboljim za Hrvatsku. Ali vam, kao jedan od vas, mogu iskreno reći što ću ja kao birač napraviti. Svakako ću izaći na izbore i neću dozvoliti da manipuliraju mojim listićem. Uzet ću svoj listić i na biračkom mjestu, vlastitom kemijskom olovkom, zaokružiti. Ali ne ni broj 1 ni broj 2. Nadopisat ću i zaokružiti broj 3, vas, svoj hrvatski narod – poručio je svojim biračima Škoro..
-Znam da će me ovo još jednom učiniti metom napada, ali ja za manje zlo i ovaj postojeći sustav više ne mogu i neću glasovati. Vi ste meni dali svoj glas u prvom krugu, a ja ću vama svoj u drugome dok zajedno na parlamentarnim izborima ne pometemo ovu oligarhiju i vratimo Hrvatsku narodu. Dotad, iskoristite svoje građansko pravo, izađite na izbore i učinite što smatrate ispravnim – zaključio je.

Obraćanje biračima uoči drugog kruga

Obraćanje biračima uoči drugog kruga izbora za predsjednika Republike Hrvatske.

Gepostet von Miroslav Škoro am Montag, 30. Dezember 2019

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist