Natrag
23.2.2019 14:05

facebook

twitter

google

rss

dulist

Evo koji su učenici i studenti dobili stipendiju Županije!

11.12.2015 @ 18:35 Dulist Županija

Podijelite:

Dubrovačko-neretvanska županija nastavlja sa stipendiranjem učenika i studenata, a u 2015./2016. školskoj, odnosno akademskoj, godini stipendirat će njih čak 83.

Županija je i ove godine provela natječaj za stipendiranje darovitih učenika i studenata te učenika i studenata koji se obrazuju za deficitarna zanimanja.

Dodijelit će se 8 stipendija za darovite učenike, 16 stipendija za darovite studente, 1 stipendiju za učenika sa zvanjem slastičar, 5 stipendija za studente za zvanje doktor medicine, 1 stipendiju za studenta za zvanje diplomirani inženjer arhitekture, 1 stipendiju za studenta za zvanje magistar edukacijske rehabilitacije, 2 stipendije za studenta za zvanje magistar matematike – nastavnički smjer, 1 stipendiju za studenta za zvanje magistar fizike – nastavnički smjer i 1 stipendiju za studenta za zvanje magistar edukacije kemije.

Zajedno s dosadašnjim korisnicima županijskih stipendija ukupan iznos stipendija iznosi 750 tisuća kuna. Po završetku natječaja i obrađenim prijavama, donesene su liste prvenstva za dodjelu stipendija koje možete pogledati na web stranici Dubrovačko-neretvanske županije:

http://www.dubrovacko-neretvanska-zupanija.hr/novost.php?id=6198

http://www.dubrovacko-neretvanska-zupanija.hr/novost.php?id=6199

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana