Zanimljivosti

Evo koje nas ljetne manifestacije očekuju ovog tjedna

Evo koje nas ljetne manifestacije očekuju ovog tjedna

Turistička zajednica grada Dubrovnika nastavlja s organizacijom niza zabavnih događanja u Gradu te Ljetnih manifestacija na Elafitima i u turističkim mjestima.

Za srijedu, 7. kolovoza podsjećamo na tradicionalni koncert legendarnog dubrovačkog kantautora Ibrice Jusića, na skalinima crkve sv. Vlaha u 22 sata. U četvrtak, 8. kolovoza nastavljaju se Večeri uz gitaru, na Porporeli od 21 do 23 sata, uz akademskog glazbenika Pera Škobelja. Za predstojeći vikend pripremaju se raznovrsna zabavna događanja.

U petak, 9. kolovoza na rivi Donjeg Čela na otoku Koločepu, u 21:30 sati, koncert će održati Ženska klapa FA Linđo. U okviru Ljetne škole filma Šipan, u Šipanskoj luci, u 21:30 sati, sve otočane i njihove goste zabavljat će Queen Real Tribute band. Ispod platana, u Orašcu, u 21:00 sati, za najmlađu publiku prikazat će se animirani film ‘Ekipa iz džungle’.

U subotu, 10. kolovoza na rivi u Brsečinama, u 22:00 sati, Klapa Kampanel zabavljat će mještane i njihove goste. U Zatonu Malom, na ljetnoj pozornici, u 21:00 sati, zaplesat će Dubrovački primorski svatovi, a zasvirati Limena glazba Zaton. U suorganizaciji s Udrugom Penatur, Turistička zajednica grada Dubrovnika organizira Pilarsku noć s legendarnim Trio guštima, koji će se, kao i uvijek, pobrinuti za odličnu atmosferu.

U nedjelju, 11. kolovoza u Orašcu, ispod platana, u 21:30 sati, nastupit će Plesni studio Lazareti. U Ponedjeljak, 12. kolovoza u crkvi sv Nikole na Lopudu u 21:00 sati, koncert će održati Splitski gitaristički kvartet. U okviru Ljetne škole filma Šipan, Mak teatar će održati predstavu, u Šipanskoj luci, u 21:00 sati.

Pročitajte još

Dubrovkinja Zrinka Ćorić jedna od 15 finalistica za Miss Universe Hrvatske

Dulist

I OTAC VLAHA BUKOVCA UZGAJAO DUDOV SVILAC ‘Ćaće je uza me čuvao bube’

Dulist

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist