Grad

Evo kako će se prometovati u noći Otvaranja!

Minčeta iza Grada

Ovu nedjelju, 10. srpnja otvaraju se 67. Dubrovačke ljetne igre.

Tim povodom, kao i svake godine bit će uspostavljena posebna regulacija prometovanja oko grada. Tako iz Gradske uprave javljaju kako će zabrana prometovanja u zoni oko povijesne jezgre Grada vrijediti u vremenu od 19 sati na dan 10. srpnja do 04 sata na dan 11. srpnja na način da se zabranjuje prometovanje ulicama: Zagrebačka (od Javne garaže do Vatrogasaca), Petra Krešimira IV (od križanja kod Vatrogasaca do križanja s Ulicom F. Supila), Frana Supila (od križanja s Ulicom Petra Krešimira IV do Ploča), Iza Grada (od Ploča do Pila), Ulicom Branitelja Dubrovnika (od Pila do križanja kod Doma Zdravlja).

Od zabrane se izuzimaju vozila javnog gradskog prijevoza (autobusi i autotaksi vozila), autobusi turističkih agencija, interventna vozila, vozila stanara i vozila s posebnom dozvolom.

Za izlazak iz zone zabrane prometa vozila mogu bez ograničenja prometovati ulicama u smjeru Državne ceste br.8, odnosno preko Pila prema Boninovu.

Dozvole za prometovanje u izuzetnim slučajevima izdavat će Upravni odjel za promet stanogradnju i razvojne projekte Grada Dubrovnika, na adresi Čira Carića 3, zaključno sa danom 8. srpnja (petak) u 12:00 sati.

Pročitajte još

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist

PIROTEHNIČARI U DOMOVINSKOM RATU Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina

Dulist