Natrag
28.5.2018 11:46

facebook

twitter

google

rss

dulist

Evo kakav plan upravljanja javnim površinama predlažu Srđevci!

15.11.2016 @ 19:11 Dulist Grad

Podijelite:

Kandidacijska lista grupe birača Srđ je Grad uputila je Povjerenstvu za upravljanje javnim površinama, kao i ugostiteljima vodičima te građanima uključenima u izradu Plana upravljanja povijesnom jezgrom svoj prijedlog izmjena Plana upravljanja javnim površinama.

Plan je radna verzija, dakle podložan izmjenama i daljnjim poboljšanjima, a objavljen je i na webu SJG http://www.srd-je-grad.hr/plan-jp/ uz mogućnost davanja komentara i prijedloga.

-Prijedlog Plana upravljanja javnim površinama Grada Dubrovnika rezultat je razgovora i konzultacija, platforma na kojoj će se isti nadograđivati i mijenjati kroz prijedloge svih zainteresiranih strana. To nije konačno rješenje već promišljanje koje nastoji izbalansirati zahtjeve sugrađana da nesmetano prolaze ulicama, oslobođa prilaze školama, institucijama, koje sredstva prikupljena najmom javnih površina reinvestira u tu istu infrastrukturu, dugotrajnijim najmom javnih površina i regulacijom cijene najma stvara podlogu za održivu poslovnu atmosferu. To je ravnoteža po mjeri svakodnevnog života njegovih građana i posebnog doživljaja Grada iz perspektive njegovih posjetitelja. Plan upravljanja prijelazna je mjera do donošenja konačnog Plana upravljanja povijesnom jezgrom i treba se prilagoditi budućem UPU-u povijesne jezgre grada Dubrovnika – ističu Srđevci.

Sažetak prijedloga možete vidjeti u nastavku.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana