DuList IN

Evo gdje se mogu kupiti ulaznice za koncert Atlantide!

Evo gdje se mogu kupiti ulaznice za koncert Atlantide!

Dubrovački bend Atlantida će uz goste proslaviti 25 godina rada, te 25. kolovoza s početkom u 21 i 30. pripremiti koncert za pamćenje.

Karte za ovaj koncert mogu se kupiti u KIC-u, blagajni Kina Sloboda u Luži. Karte na kiosku Parka Orsula mogu kupiti samo članovi udruge Ambient Croatia, dok će svi ostali to moći učiniti na sam dan koncerta. Cijena ulaznice je 50 kuna.

Kao posebni gosti, na sam dan zatvaranja Dubrovački ljetnih igara Atlantidi će se pridružiti Tereza Kesovija, Ibrica Jusić te klapa Fortuna i Ivo Letunić na lijerici. Ovakvu rođendansku poslasticu dubrovačka publika nije imala još prilike vidjeti, a sam band poziva sugrađane da skupa proslave ovu obljetnicu.

Dubrovčani dobro poznaju live svirku Atlantide, a svi oni koji cijene vrhunsku izvedbu i odličan vokal Davora Ercega neće ostati razočarani izvedbama hitova „Lađe’, ‘Sami u kamenu’, ‘Lutam pod oblacima’, ‘Premalo za san’, ‘Dodir u bojama’ „Samo tren“. Uz poseban ambijent jedne & jedine Orsule, te plovidbu kroz različite žanrove s gostima iznenađenja svi posjetitelji nakon koncerta moći će slobodno reći -„Bilo je ko’ u priči“.

Pročitajte još

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist

[FOTO] SPOMEN IZLOŽBA Marita Kisić Kamić predstavila umjetnička djela od plastičnih boca

Dulist

[FOTOGALERIJA] Sunčana nedjelja idealna za đir Gradom!

Dulist