Natrag
16.12.2018 01:00

facebook

twitter

google

rss

dulist
Loading Događanja

« All Događanja

  • This događaj has passed.

South Point – Rock&Ride 2017

11.8.2017 @ 15:00 - 13.8.2017 @ 12:00

Ljetni moto party „SOUTH POINT- ROCK & RIDE@11-12.8.2017
Na dvije noge, na dvije ili četiri rote na najveći južnodalmatinski rock and bikers party

Moto klub Dvije Rote ponosno predstavlja najveći Rock and Bikers party južnoga dijela Hrvatske. Od ove godine u srcu sezone Dubrovnik, a i Južni dio Hrvatske biti će bogatiji za još jedan veliki rock događaj koji će okupiti sve ljubitelje vožnje na “Dvije rote”, a i ljubitelje dobre rock svirke. Bogati glazbeni i dnevni program provest će vas kroz čarobni dio dubrovačke obale, Konavala i magične Orsule.

Program počinje već 11.8.2017 u kampu u Šišinim dubima, koji će biti će otvoren za sve posjetitelje. Uz piće dobrodošlice i rock glazbu našeg DJ-a možete zauzeti svoje mjesto u kampu i uživati u druženju sve do zajedničkog odlaska na Orsulu koji se planira u 18h.

19.00. – 22.00. PARK ORSULA, WELLCOME BIKERS na ORSULI. (veliki skup ljubitelja vozila na Dvije rote i velika panoramska fotografija s Orsule)

Čarobna Orsula otvorit će svoja vrata već od 17 h svim posjetiteljima, a sam program zamišljen je kao druženje svih ljubitelja vozila na „Dvije rote“ ! Bikeri, skuteraši, biciklisti, sigwayeri, howerborderi, skateborderi i ostali) i njihova vozila, a i svi ljubitelji dobre rock svirke pozvani ste da dođete na Orsulu i zajedno sa nama uživate u zalasku sunca i pogledu na najljepši grad na svijetu Dubrovnik! U sami suton slikati ćemo panoramsku fotografiju svih sudionika. Nakon zalaska sunca i fotografiranja, na Orsuli će se održati koncert Atomskog Skloništa, starih rockera iz Pule koje ne treba posebno predstavljati. Nakon koncerta u koloni zajednički povratak u Šišine dube.

Raspored:
19.00. ­ – dolazaka kolone na Orsulu i panoramska fotgrafija
20.00. – ATOMSKO SKLONIŠTE , koncert
22.00. – zajednički povratak u kamp
22.30. – ŠIŠINI DUBI , druženje uz rock glazbu

Nakon prvartka u kamp u družimo se uz glazbu do ranih jutarnjih sati.

Ulaz na Orsulu 11.08. po festivalskim cijenama Parka Orsula. Bikerima ulaz besplatan.

12.08. SUBOTA-veliki rock party uz Hladno pivo, Atlantidu i Bjeloušku

Od samog jutra u Šišinom dubu u kampu će se uz dobre rock vibracije održavati i moto igre, gdje se očekuje dolazak gostiju iz svih krajeva. U 15 sati kreće veliki defile.

Defile je zamišljen u tri etape sa pauzama, te će proći kroz gotovo cijele Konavle u totalu cca. 80km.Prava etapa kreće iz kampa Šišini dubi, nastavlja prema jugu rutom Pridvorje, Dubravka, Zastolje, Gruda, Pločice, Vitaljina te dolazi na najjužniju točku Hrvatske na Prevlaku. Na Prevlaci se planira pauza uz okrepu za sudionike defilea. Nakon pauze nastavak vožnje donjom bandom prema Cavtatu.Druga etapa nastavlja sa Prevlake za Molunat, te preko Poljica, Radovčića, kroz Popoviće , Komaje i Močiće do Cavtata. U Cavtatu pauza za piće i razgledavanje.
Nakon pauze kolona iz Cavtata kreće u smijeru Čilipa, te se prolazi mimo club house moto kluba Dvije Rote i vraća se u kamp u Šišine dube.

Nakon povrataka iz defilea druženje u kampu se nastavlja uz razne moto igre, te dodjelu zahvalnica za moto klubove.

Od 20:30 u iznimno bogatom večernjem programu očekuju vas nastupi čak tri benda. Konavoski bend BJELOUŠKA zagrijati će atmosferu izvodeći rock hitove u vlastitom aranžmanu. Program nastavljamo nastupom dubrovačkog benda ATLANTIDA koja djeluje od 1990 godine, izvode svoj autorski materijal naslonjen na čvrste ritmove i melodično pjevanje. Za sam kraj ovog dijela s ponosom Vam možemo najaviti nastup jednog od najuspješnijih hrvatskih punk/rock sastava HLADNOG PIVA. Koncertni dio programa završava oko 01h, nakon toga zabava se nastavlja uz DJ-a do ranih jutarnjih sati.

Ulaz u Šišine dube 12.08. 70.00 KN na ulazu. Bikerima ulaz besplatan i osigurano mjesto za spavanje u kampu.

NEDJELJA 13.08.

08.00-12.00. DORUČAK I ISPRAĆAJ GOSTIJU.
Tokom jutarnjih sati u nedjelju, spremamo ispraćaj naših gosta, pripremamo doručak i oproštajnu kavicu, do novog SOUTH POINTA dogodine.

DOĐITE U MIRU ILI OSTANITE KOD KUĆE
MK DVIJE ROTE – KONAVLE

Komentari

Details

Start:
11.8.2017 @ 15:00
End:
13.8.2017 @ 12:00
Događanja Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/1415261048548491

Organizator

To Du

Lokacija

MK Dvije Rote
Levata b.b.
Cilipi, Croatia
+ Google Map

Komentari

   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana