Natrag
10.12.2018 14:18

facebook

twitter

google

rss

dulist
Loading Događanja

« All Događanja

  • This događaj has passed.

Otvorenje izložbe ‘Plavo obojeno plavim’

11.10.2017 @ 19:00 - 20:00

Otvorenje izložbe Dubrovačke udruge likovnih umjetnika, pod nazivom ‘Plavo obojeno plavim’ održat će se u srijedu, 11. listopada 2017.u atriju palače Sponza s početkom u 19 sati.

Kao i prethodnih godina udruga se svojim tematskim izložbama dubrovačkoj publici predstavlja u palači Sponza. Ovaj predivan prostor jedan je od rijetkih koji je preostao za izložbe likovnih radova i dodatna je inspiracija članovima udruge. Ove godine udruga predstavlja radove koji su povezani zadanom temom plavih tonova. Veliki formati i raznoliki motivi učiniti će, nadamo se, ugodnu večer svakome posjetitelju i dragom prijatelju koji dođe na otvaranje izložbe.

Dubrovačka udruga likovnih umjetnika (DULU) postoji više od trideset godina i danas broji 25 aktivnih članova. Udruga organizira izložbe članova i sudjeluje se na brojnim likovnim kolonijama. Odaziva se pozivima za humanitarne akcije i svake godine je aktivna u organizaciji kulturnih događanja u Gradu i Županiji. Članovi volonterskim radom sudjeluju u organizaciji likovnih kolonija na kojima osim članstva Udruge sudjeluju likovni umjetnici iz čitave Hrvatske i inozemstva.

Kvalitetan rad članova Udruge prepoznat je i na Hrvatskom saboru kulture. Od 2007. godine Udruga redovno sudjeluje na Susretima neprofesionalnih likovnih stvaratelja, koje organizira HRVATSKI SABOR KULTURE REPUBLIKE HRVATSKE, te je 2007. godine u Bjelovaru, 2010. godine u Karlovcu i 2017. u Koprivnici dobila nagradu kao najuspješnija udruga za likovno stvaralaštvo.

Komentari

Details

Date:
11.10.2017
Time:
19:00 - 20:00
Događanja Category:

Komentari

   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana