Natrag
11.12.2018 23:35

facebook

twitter

google

rss

dulist
Loading Događanja

« All Događanja

  • This događaj has passed.

Dubrovnik RUN – Slano8K

10.9.2017 @ 17:00

Popularna Dubrovnik RUN trkačka liga 4. kolo će se održati tradicionalno u Slanom u nedjelju 10. rujna. Start je planiran u 17 sati.

Trči se krug od 8 kilometara, start je iz centra mjesta i sve uz obalu. Staza je slikovita, i dosta ravna i brza, idealna za sve ljubitelje trčanja i ostale rekreativce.

Uz pomoć Turističke Zajednice Dubrovačko Primorje ovaj događaj je sve atraktivniji za naše poznate lokalne trkače i trkačice a znaju se pridružiti i gosti iz inozemstva koji borave u Slanome kao i gosti iz Dubrovnika. Sudjelovanje je besplatno. Prvi trkači se očekuje u cilju za oko 30 minuta.

Prijaviti se može svatko i besplatno na http://www.racecollector.com, treba doći preko puta ulaza u Admiral Grand Hotel tj autobusne stanice pola sata prije starta utrke da bi se mogao preuzeti natjecateljski broj te poslušati brifing utrke.

Glavni Organizator je Triatlon Klub Dubrovnik, u suradnji s Atletskim Klubom Dubrovnik i Dubrovačkim Savezom Športova, i već tradicionalno četvrtu godinu uspješno organizira ovu amatersku ligu trčanja pod nazivom DUBROVNIK RUN – do sada je sudjelovalo na raznim utrkama svih ovih godina preko 200 raznih trkača i trkačica iz Dubrovnika, regije i drugih država!

Duljinskim trčanjem postižete više za sebe!

Komentari

Lokacija

Slano
Slano, 20232 Slano Croatia + Google Map

Komentari

   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana