Natrag
25.3.2019 23:21

facebook

twitter

google

rss

dulist

EUROPSKO JUNIORSKO PRVENSTVO Odlične Anđela Violić i Petrunjela Pavić!

16.9.2018 @ 10:50 Dulist Sport
2;2

Podijelite:

Juniorsko Europsko Prvenstvo u judu na kojemu sudjeluje 405 sportaša iz 42 Europske zemlje održava se u bugarskoj Sofiji od 12. do 16. rujna, a u sastavu Hrvatske judo reprezentacije su i članovi Judo kluba Dubrovnik 1966, natjecateljice Anđela Violić i Petrunjela Pavić te trener Mateo Semiz.

Prva je na tatami, točnije u petak, izašla Anđela Violić u kategoriji do 70 kg. Anđela je u prvoj borbi pobjedila predstavnicu Luksemburga Anette Mosr, osvajačicu 5. mjesta sa prošlogodišnjeg EP za kadetkinje dok je u 1/8 finala poražena od talijanke Alice Bellandi, koja je na kraju i osvojila zlato u ovoj kategoriji.

Jučer je svoj prvi nastup na velikim natjecanjima imala Petrunjela Pavić (-78) koja je poražena od ruskinje Lischenko u 1. kolu. Ruskinja je natjecanje završila na 5. mjestu.

Iza djevojaka je odlična sezona u kojoj su ostvarivale jake rezultate na europskim kupovima u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji te pokazale da Hrvatski judo u budućnosti može računati na nove rezultate dubrovačkih djevojaka.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana