Sport

EUROPSKI JUNIORSKI KUP Bronce za Anđelu Violić i Petrunjelu Pavić

EUROPSKI JUNIORSKI KUP Bronce za Anđelu Violić i Petrunjelu Pavić

Anđela Violić i Petrunjela Pavić iz JK Dubrovnik 1966 proteklog su se vikenda u Sarajevu, na Europskom juniorskom kupu, okitile s dvije brončane medalje.

Anđela Violić (-70) je nakon pobjede nad Austrijankom i poraza od Kanađanke, kroz repasaž upisala tri pobjede: nad predstavnicom BiH te dvije protivnice iz Turske i tako osvojila 3. mjesto.
Petrunjela Pavić (-78) je stigla do pobjedničkog postolja s tri pobjede i jednim porazom. Svakako vrijedi istaknuti da je do medalje došla pobjedivši kolegicu iz reprezentacije Leu Gobec, brončanu s posljednjeg Europskog prvenstva za juniorke.

Zapažen nastup je imala i Bruna Bilić (-52) koja je bila sedma te time osvojila svoje prve bodove na svjetskoj juniorskoj rang ljestvici.

U Sarajevu su nastupili i Ardian Sufaj (-90) koji je imao pobjedu i poraz te Luka Violić (+100) od kojeg su bili bolji osvajači odličja, predstavnik Kanade i Turske.

-Svakako vrijedi spomenuti da je Europski kup u Sarajevu Petrunjeli, Anđeli i Bruni bio prvi međunarodni nastup nakon prelaska u juniorsku konkurenciju te su rezultati time još vrijedniji – navode iz kluba.

Inače, na natjecanju su nastupili reprezentativci čak 16 zemalja s dva kontinenta.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr