Politika

EU IZBORI Provjerite gdje je premješteno biračko mjesto iz ‘žute škole’ u Čokolinu

Izbori za hrvatske predstavnike za Europski parlament održat će se ove nedjelje kada će i Dubrovčani od 7 ujutro izaći na birališta. Grad Dubrovnik je objavio Rješenje o biračkim mjestima na području Grada, a to je posebno važno za one sugrađane koji su do sada glasovali u ‘maloj žutoj školi’ u Čokolinu.

Naime, s obzirom da su u tijeku radovi na novoj Osnovnoj školi Montovjerna, Dubrovčani koji gravitiraju tom biračkom mjestu svoje će predstavnike za EU Parlament birati u Dječjem vrtiću Palčica.

Tako će na biračkom mjestu broj 13. u GK Montovjerna, u Dječjem vrtiću Palčica (Dvorana A) glsovati sugrađani s adresom prebivališta Ulice bana Josipa Jelačića 81-93 (neparni), Brsečinska, Dr. Vladka Mačeka, Janjinska 1-3 (neparni), 2-14 (parni) Miroslava Krleže, Nikole Tesle, Od svetog Mihajla 1-15 (neparni), Žuljanska.

Na biračkom mjesto broj 14. u Dvorani B Dječjeg vrtića Palčica glasovat će sugrađani s prebivalištem u Ulici Iva Vojnovića 13-65 (neparni), 30-50 parni, Josipa Kosora, Marka Marojice, Od Hladnice i Petra Hektorovića.

Sva biračka mjesta možete provjeriti ovdje.

Pročitajte još

HNS-ovci: ‘Udarac po džepu jedini je lijek za najezdu bankomata’

Dulist

SRĐEVCI O BankoMATU Gradske službe mogle su već odavno djelovati

Dulist

LUJIĆ I KRISTIĆ GRADU Kad će se Bourbon ponovno otvoriti za promet?

Dulist