DuList IN

ESN-ovci pozivaju na izlet u Makedoniju

ESN-ovci pozivaju na izlet u Makedoniju

Neprofitna volonterska organizacija ESN Dubrovnik započela je svoju novu avanturu sa inozemnim studentima u ljetnom semestru. Iza njih je već uspješno obavljen Orijentacijski tjedan u kojem su stranim studentima dali  sve potrebne informacije o životu i studiranju u Dubrovniku.

Ova organizacija nastoji omogućiti Erasmus studentima što ljepši boravak u Dubrovniku uz organiziranje raznovrsnih događaja. Tako strani studenti imaju priliku osim međusobnog upoznavanja, susresti se lokalnom tradicijom i običajima, razgledavati Grad i okolicu, te upotpuniti svoj boravak uz socijalne, humanitarne akcije.

Novi projekt ESN-a Dubrovnika je izlet na jugoistok Europe, točnije u Makedoniju. Državu s prelijepom prirodom i mnogobrojnim znamenitostima. Posjet nezaobilaznom glavnom gradu Skoplju i Ohridu- gradu s božanstvenim jezerom. Cijela organizacije skupa sa svojim volonterima  će se pobrinuti za ugodnu atmosferu i odličnu zabavu. Svi zainteresirani mogu provesti nezaboravna 4 dana u dobrom društvu.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na Facebook stranici ESN Dubrovnik ili u uredu na Lapadskoj obali 7, na Ekonomskom fakultetu.
Broj mjesta je ograničen, pa je potrebno  svoje mjesto rezervirati putem službenog maila esn.dubrovnik@gmail.com ili na broj 098 937 2135.

Treba naglasiti da su članovi ESN-a Dubrovnik  studenti koji vole pomagati svojim kolegama iz drugih zemalja i uživaju u svom volonterskom poslu. Njihovo zalaganje i volja te do sada organizirani događaji jasno dokazuju da njihov cilj nije materijalna korist već misao vodilja Sherry Anderson “volonteri nisu plaćeni, ne zato što su bezvrijedni, već zato što su neprocjenjivi.”

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist