DuList IN

Energični rock’n’roll bend Rezerve ‘prodrmao’ Orlando

Energični rock’n’roll bend Rezerve 'prodrmao' Orlando

Dubrovačka pubilika premijerno je u četvrtak navečer u Udruzi mladih Orlando imala prilike poslušati energični rock’n’roll bend iz Makarske.

Njihov album prvijenac ‘Ravno u zamku’ u izdanju Croatia Records-a s 14 pjesama je, pokazuju recenzije, pravo osvježenje na domaćoj rock sceni posljednjih godina. I kritičari i publika se slažu kako je ovo ‘Album koji je morao eksplodirati i odmah uletjeti u prvu ligu (da smo u Britaniji, to bi se sigurno dogodilo). Ovdje imamo posloženih 14 hitova i ako netko s ovakvim albumom ne uspije odmah, onda stvarno više ne znam što se mora dogoditi da netko iz mlađe generacije uspije’ (S. Miklaužić, Muzika.hr.).

Singlovima ‘Madona’, ‘Ne voli, ne voli’, ‘Potoci suza’ i ‘Koga briga za zvijezde’ dali su naslutiti kako se radi o bendu koji ima veliki potencijal.

Nastup u Dubrovniku nije bio iznimka nizu vrhunskih nastupa koje je bend odradio do sada. Glasni vokali i žestoki, a opet jednostavni rifovi zarobili su publiku već od prve pjesme. Plesalo se, skakalo i pjevalo tako ovog četvrtka u Orlandu. Kroz sat vremena dug nastup Rezerve su spremno dočekale dubrovačku ‘kazališnu’ publiku te su u jednom trenutku u potpunosti zaustavili koncert sve dok publika nije prišla bliže pozornici.

Koncert u Dubrovniku dio je programa 6. Dana kreativnih / kulturnih industrija.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist