Grad

ENERGETSKA OBNOVA Dječji vrtić Ciciban obnavlja se sredstvima EU fondova

Za energetsku obnovu zgrade dječjeg vrtića „Ciciban“ Gradu Dubrovniku dodijeljena su bespovratna sredstva u ukupnom iznosu 527.169,73 kune, a odobreni ukupni prihvatljivi troškovi iznose 1.344.949,25 kuna.

Sredstva su osigurana u sklopu Poziva „Energetska obnova i korištenje obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora“ Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja Republike Hrvatske i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Time su nastavljena ulaganja u energetsku obnovu i korištenje obnovljivih izvora energije u kapacitetima predškolskog i osnovnoškolskog odgoja započeta energetskom obnovom OŠ Lapad, što je ujedno prvi projekt u obrazovanju na području Grada Dubrovnika koji se sufinancira sredstvima Europskih fondova, u ovom slučaju Europskog fonda za regionalni razvoj.

U vrtiću koji je s radom započeo još 1972. godine djeluju tri jasličke grupe i pet mješovitih grupa.

Pročitajte još

NOVO RUHO TRSTENOG Radovi na uljepšavanju mjesta privedeni kraju

Dulist

Evo kad se u kolovozu neće moći ući na parkirališta oko Graca

Dulist

NAKON ŠEST GODINA Riba se vratila na Peskariju

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija