Natrag
20.4.2018 12:59

facebook

twitter

google

rss

dulist

Emily Karlić treća na “Lektiri u slici”

5.6.2012 @ 22:11 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti
7;7

Podijelite:

Učenica Osnovne škole Lapad, Emily Karlić, osvojila je treće mjesto u konkurenciji četvrtih razreda na likovnom natječaju „Lektira u slici“.

Natječaj je organiziran pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa te Hrvatskog društva likovnih umjetnika. Ukupno je pristiglo 1536 likovnih radova iz 137 osnovnih škola Republike Hrvatske.

Učenica i njezina mentorica, učiteljica Ivana Lučić, nazočile su otvorenju izložbe koja se održala 1. lipnja u prostorijama OŠ Vojnić (Karlovačka županija). Uz priznanja za osvojene rezultate i zahvalnice za sudjelovanje u natječaju, dodijeljene su i brojne nagrade različitih donatora.

U drugom dijelu programa, zajedno s ostalim nagrađenim učenicima i mentorima, pod stručnim vodstvom profesora povijesti i biologije sudjelovale su u obilasku Petrove gore, ornitološkog parka te Lovačkog doma Muljava.

S putovanja su se vratile pune ugodnih dojmova, zadovoljne organizacijom, dobrodošlicom i ljubaznošću domaćina, javljaju iz Lapadske škole.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana