DuList IN

Embassy 516 objavio prvi singl!

Embassy 516 objavio prvi singl!

Dubrovački dream pop/shoegaze sastav Embassy 516, nakon pet godina stvaralaštva i stečenog zavidnog statusa na demo sceni, objavio je svoj prvi digitalni singl „Souverain Bien“.

Digitalni singl, objavljen u izdanju Geenger Records, donosi tri pjesme, besplatne za download na službenim Soundcloud i Bandcamp stranicama banda.

Uz naslovnu, kao bonus trake na izdanju dolaze i akustične skladbe iz 2009. godine. Riječ je o B – side verziji „Souverain Bien“, te pjesmi „Aftermath“.

Obje će se naći u punoj studijskoj verziji na albumu „Surveillance Of The Environment“, koji je najavljen za 16. svibnja.

– Vrlo smo ponosni i zadovoljni ovim uratkom, te se nadamo da će slušatelji i pogotovo naši sugrađani znati cijeniti uloženi trud i rad. Punih pet godina predanosti je za nama, i sve što je ponekad izgledalo teško i nedostižno sada ima smisla. Zahvalni smo na potpori našim obiteljima, prijateljima, suradnicima i općenito okolini koja je imala razumijevanja za nas. Singl Souverain Bien je samo uvertira u ono što Vas čeka 16. svibnja. Ovaj datum je simbolično odabran po broju 516 iz imena banda, dotad uživajte u digitalnom singlu i bonus akustičnim pjesamama – kazao je povodom izlaska prvog službenog izdanja član benda Žarko Dragojević.

Embassy 516 su 2011. godinu proveli u zagrebačkom Kramasonik  Studiju, s producentom Hrvojem Nikšićem i inženjerom zvuka Nevenom Marincem. Mastering cjelokupnog izdanja je bio prepušten u ruke svjetski priznatom Tomu Bakeru iz Precision Mastering studija u Hollywoodu.

Pročitajte još

KREATIVNI PRAZNICI U LUŽI Radionica crtanja likova iz crtića na najmlađe!

Dulist

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist

[FOTO] OVO JE BAŠ SUPER Pogledajte kako izgledaju konavoski i župski ‘Čovječe ne ljuti se’

Dulist