Natrag
20.3.2019 06:44

facebook

twitter

google

rss

dulist

Elton John preuzeo brigu o 2CELLOS

24.10.2011 @ 12:38 Baldo Marunčić dulist IN

Podijelite:

Sjajne vijesti stižu sa svjetske turneje dua 2CELLOS, Dubrovčanina Luke Šulića i Puljanina Stjepana Hausera.

Rocket Music Entertainment, na čelu kojeg je slavni Sir Elton Johnom, odlučio je preuzeti menadžment popularnog hrvatskog dvojca s impresivnom inozemnom karijerom te je pokrenuo ukidanje ugovora s prijašnjim menadžmentom.

Hrvatska senzacija 2CELLOS već mjesecima se nalazi na turneji s Eltonom Johnom. Talent i upornost odveli su dvojicu čelista u  društvo poznatih inozemnih zvijezda koje Rocket Music Entertainment zastupa (Elton John,  James Blunt, Lily Allen, Leon Russell…).

– Sretni smo što smo već na početku karijere prešli u ovako jak menadžment. To je ogromna stepenica više za nas i našu karijeru. Na promjeni menadžmenta inzistirao je Elton John koji nas je  uvjerio da je Rocket najbolje mjesto za nas te da je to velika i moćna tvrtka koja bi se mogla odlično brinuti o 2CELLOS.“,  poručuje popularni dvojac.

2CELLOS su trenutačno u Japanu gdje promoviraju svoj prvi album 2CELLOS LUKA SULIC & STJEPAN HAUSER (Sony Classical/Menart).  Prije Japana dečki su posjetili i Las Vegas, a nakon Japana odlaze u Litvu, Latviju, Rusiju, Ukrajinu, Australiju, Novi Zeland, Indoneziju i Singapur. Ondje će  otvarati svaki koncert Eltona Johna.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana