Aktualno

ELEKTROJUG DUBROVNIK Tko je bez struje u ponedjeljak?

Iz Elektrojuga Dubrovnik obavijestili su o neophodnim radovima na elektroenergetskim mrežama i postrojenjima zbog kojih će određeni dijelovi Dubrovnika i okolice biti bez opskrbe električnom energijom u ponedjeljak 11. ožujka 2019. godine.

To su ulice Žrtava s Dakse, Ivanska, Grebenska, Ispod Petke, Petra Zoranića, Luke Sorkočevića, Ivana Mane Jarnovića, Ludomila Rogovskog, Mata Vodopića i Marka Marulića (trafostanica Lapad centar) u vremenu od 9 do 12 sati.

Dio niskonaponske mreže prema groblju u Sustjepanu koja uključuje ulice Jurja Klovića, Lumbura i Ispod štreke u vremenu od 9 do 14 sati.

Naselja Brijesta, Žuronja, Blaževo, Pještat i Kabli na Pelješcu u vremenu od 13 do 16 sati. Ova naselja će zbog nastavka radova bez električne energije biti i u utorak 12. ožujka u vremenu od 8.30 do 17 sati.

Pročitajte još

KORČULANSKI PČELAR VLAHO KOMPARAK Od meda se može preživjeti, a od turizma živjeti. Napravio sam idealan spoj!

Barbara Đurasović

Državna matura uspješnija od prošlogodišnje, ‘palo’ 60 posto manje učenika

Dulist

NOVE MJERE Od danas u spenzu s maskom!

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija