Aktualno

ELEKTROJUG DUBROVNIK Tko je bez struje u ponedjeljak?

Iz Elektrojuga Dubrovnik obavijestili su o neophodnim radovima na elektroenergetskim mrežama i postrojenjima zbog kojih će određeni dijelovi Dubrovnika i okolice biti bez opskrbe električnom energijom u ponedjeljak 11. ožujka 2019. godine.

To su ulice Žrtava s Dakse, Ivanska, Grebenska, Ispod Petke, Petra Zoranića, Luke Sorkočevića, Ivana Mane Jarnovića, Ludomila Rogovskog, Mata Vodopića i Marka Marulića (trafostanica Lapad centar) u vremenu od 9 do 12 sati.

Dio niskonaponske mreže prema groblju u Sustjepanu koja uključuje ulice Jurja Klovića, Lumbura i Ispod štreke u vremenu od 9 do 14 sati.

Naselja Brijesta, Žuronja, Blaževo, Pještat i Kabli na Pelješcu u vremenu od 13 do 16 sati. Ova naselja će zbog nastavka radova bez električne energije biti i u utorak 12. ožujka u vremenu od 8.30 do 17 sati.

Pročitajte još

Franković smanjuje javne površine za zakup, a ugostiteljima nudi ugovore na pet godina

Andrea Falkoni Račić

PRAVI SPECIJALITETI Evo što vas očekuje u nastavku Good Food Festivala

Dulist

Uz OTP banku do besplatne godišnje pretplate za VK Jug AO

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija