Aktualno

ELEKTROJUG DUBROVNIK Tko je bez struje početkom tjedna?

Iz Elektrojuga Dubrovnik obavijestili su o radovima zbog kojih će neki dijelovi Dubrovnika i županije u ponedjeljak (10. rujna) i utorak (11. rujna) biti bez struje.

Zbog rekonstrukcije trafostanice TS 10/0.4 Hladnica u utorak 11. rujna 2018. doći će do prekida opskrbe električnom energijom sljedećih ulica: Iva Vojnovića od br. 53 do br. 112, Komajska, Petra Preradovića, Sv. Mihajlo od br. 5 do br. 40, Janjinska, Petra Hektorovića od br. 1 do br. 12, Od Borova. Prekid opskrbe trajati će u vremenu od 8 do 16 sati, a ukoliko radovi ne budu u potpunosti završeni, nastavit će se u srijedu 12. rujna pa postoji vjerojatnost da i u srijedu bude povremenih prekida opskrbe za navedene ulice.

Također, zbog rekonstrukcije nisko naponske mreže u ponedjeljak 10. rujna i utorak 11. rujna 2018. doći će do prekida opskrbe električnom energijom sljedećih ulica: Kuparsko polje i područje Blata u Kuparima. Prekid opskrbe trajati će u vremenu od 8 do 16 sati.

Pročitajte još

SPASITE NEČIJI ŽIVOT! Odazovite se akciji Crvenog križa

Dulist

ISPLATI SE BITI POŠTEN! Neočekivana nagrada djelatniku Čistoće Mateu Mimici

Dulist

Valamar isplaćuje posebnu nagradu zaposlenicima za uspješnu sezonu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija