Natrag
26.5.2018 21:43

facebook

twitter

google

rss

dulist

Elafitska ljepotica zaplovila u novu sezonu

3.6.2012 @ 13:07 Dulist dulist IN
37;37

Podijelite:

Svečano je bilo sinoć na Lopudu. Otvorena je druga sezona rada obnovljenog Hotela Lafodia, a zabava nazvana „Lafodia Gala“ potrajala je dugo u noć.

 
Uzvanike je u idiličnom ambijentu elafitske ljepotice zabavljao Đani Stipaničev, a gastronomski specijaliteti, probrana vina i dobro društvo učinilu su ovu zabavu sjajnim uvodom u sezonu. Lopud je obnovom hotela dobio iznimno turističko zdanje, koje otočki mir i ljepote krajolika oplemenjuje vrhunskom turističkom ponudom. Lafodia Hotel & Resort s četiri zvjezdice nudi vrhunsku uslugu svim svojim gostima i lopudskim izletnicima. Talijanski vlasnici iz obitelji Serveri uistinu su se potrudili biti dobri domaćini i sinoćnjem svečanom otvorenju, ali i budućim gostima hotela.
 
Bogata ponuda i širok osmijeh na licima svih uzvanika, sigurno će biti prepoznatljivi znak zadovoljstva i svih namjernika koji će u Lafodiji doživjeti nezaboravne trenutke, kao što su ih sa sobom ponijeli i uzvanici gala zabave, kojom je lopudski hotel zaplovio u drugu sezonu nakon obnove.
 
 
 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana