Natrag
19.3.2019 20:17

facebook

twitter

google

rss

dulist

EKSKLUZIVNO Vivian Kuculo nova direktorica Hotela Lapad

11.7.2018 @ 16:00 Dulist Grad
2;2

Podijelite:

Nova direktorica Hotela Lapad je Vivian Kuculo, ekskluzivno doznaje DuList. Potvrdio nam je to vlasnik hotela Ivo Brbora u kratkom razgovoru za DuList.

Brbora je akvizicijom, istaknuo nam je, jako zadovoljan, a mi ćemo dodati i to kako se zapravo radi o preraspodjeli radnih mjesta. Pozicija direktora, odnosno odnedavno direktorice, popunjena je na najbolji mogući način, naglasio je nekoliko puta Brbora.

– Vivian Kuculo sjajna je zaposlenica i dosad je bila direktorica prodaje. Ona i dalje radi svoj posao, poznaje poslovanje hotela i jako smo zadovoljni njenim radom. Daleko najbolje u gradu je radila svoj posao i zahvaljujući njoj Hotel Lapad je izvrsno poslovao. Na osnovu tih pokazatelja donijeli smo odluku da ćemo radije imenovati nju nego dovoditi nekog drugog u hotel u pola sezone. Ponudili smo joj poziciju koju je nakon desetak dana promišljanja i prihvatila, što nas iznimno veseli – istaknuo nam je vlasnik Brbora, koji je dodao kako je svoj segment vodila odlično te na njega uspješno ‘naslonila’ i novu direktorsku poziciju.

Podsjetimo, dužnost direktora Hotela Lapad donedavno je obnašao Željko Miletić, koji je svoj poslovni put ‘produžio’ u Hotele Dubrovačka Rivijera.

mnj

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana