Grad

EKSKLUZIVNO Vivian Kuculo nova direktorica Hotela Lapad

EKSKLUZIVNO Vivian Kuculo nova direktorica Hotela Lapad

Nova direktorica Hotela Lapad je Vivian Kuculo, ekskluzivno doznaje DuList. Potvrdio nam je to vlasnik hotela Ivo Brbora u kratkom razgovoru za DuList.

Brbora je akvizicijom, istaknuo nam je, jako zadovoljan, a mi ćemo dodati i to kako se zapravo radi o preraspodjeli radnih mjesta. Pozicija direktora, odnosno odnedavno direktorice, popunjena je na najbolji mogući način, naglasio je nekoliko puta Brbora.

– Vivian Kuculo sjajna je zaposlenica i dosad je bila direktorica prodaje. Ona i dalje radi svoj posao, poznaje poslovanje hotela i jako smo zadovoljni njenim radom. Daleko najbolje u gradu je radila svoj posao i zahvaljujući njoj Hotel Lapad je izvrsno poslovao. Na osnovu tih pokazatelja donijeli smo odluku da ćemo radije imenovati nju nego dovoditi nekog drugog u hotel u pola sezone. Ponudili smo joj poziciju koju je nakon desetak dana promišljanja i prihvatila, što nas iznimno veseli – istaknuo nam je vlasnik Brbora, koji je dodao kako je svoj segment vodila odlično te na njega uspješno ‘naslonila’ i novu direktorsku poziciju.

Podsjetimo, dužnost direktora Hotela Lapad donedavno je obnašao Željko Miletić, koji je svoj poslovni put ‘produžio’ u Hotele Dubrovačka Rivijera.

mnj

Pročitajte još

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist

PIROTEHNIČARI U DOMOVINSKOM RATU Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina

Dulist