Natrag
20.3.2019 04:03

facebook

twitter

google

rss

dulist

EKSKLUZIVNO Krim policija istražuje rasvjetu zidina, Vlahušić zaustavio supernadzor!

12.3.2014 @ 13:09 Nikša Miletić Grad

Podijelite:

Afera ‘Zamračene zidine’, kako se nazivala u dubrovačkim medijima, nedavno je postala predmet policijske istrage.

Naime, kako ekskluzivno doznaje DuList, krajem siječnja ove godine dubrovačka krim policija izuzela je dokumentaciju vezanu za ovaj slučaj, no prema saznanjima do kojih smo mi došli, čini se kako trag novca i papira ne ide baš u smjeru u kojem su pojedini mediji upirali prstom, a koji je i sam gradonačelnik Andro Vlahušić priželjkivao. Za katastrofalan posao i/ili ‘zamračivanje’ milijunskih iznosa na temelju indicija optuživani su brojni akteri projekta, od Društva prijatelja dubrovačke starine do dubrovačke tvrtke Brenum kao dobavljača i Konela kao izvođača, predstavnika Grada Dubrovnika itd., a zanimljivo, napisi su trajali dok se nije otvorila mogućnost da se u svemu ‘okrzne’ – i Vlahušića. Naša istraga ipak pokazuje kako on definitivno ‘ne može baciti prvi kamen’. No krenimo redom.

Kako su ispostavljane građevinske situacije za radove koji nisu napravljeni, što je radilo Povjerenstvo, koja je uloga Konzervatora u svemu te što je prethodilo Vlahušićevoj odluci da zaustavi supernadzor nad cijelim projektom saznajte ekskluzivno u tiskanom izdanju DuLista koje je od jutros na kioscima.

 

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana