Crna kronika

EKSKLUZIVNO Detalji uhićenja: Nalazili se kod ‘Ludnice’, mjesečno prodavali kila trave i amfetamine

EKSKLUZIVNO Detalji uhićenja: Nalazili se kod 'Ludnice', mjesečno prodavali kila trave i amfetamine

Dubrovačka policija privela je u srijedu u sklopu akcije ”Fortis” troje osumnjičenika koje se tereti za dilanje droge, a kako se neslužbeno doznaje kao rezultat akcije bit će podignute kaznene prijave za više od 80 kaznenih djela.
Službenih informacija zasada nema, a iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske su poručili tek kako će po završetku kriminalističkog istraživanja biti upućeno priopćenje.
U jutarnjim satima obavljene su pretrage obiteljskih kuća i okolnih prostorija kojima se koriste osumnjičeni na tri lokacije, u naselju Čajkovići, Nuncijata i Babin kuk, a u svim objektima pronađena je droga, a u jednoj i vatreno oružje.
Prema neslužbenim navodima osumnjičenici stari 24, 33 i 44 godine nisu međusobno povezani, a dilali su marihuanu i/ili amfetamine.
U sklopu ove akcije koncem svibnja uhićen je i 24-godišnjak koji je s ”Dark weba” naručio 250 grama amfetamina, a očekuje se još uhićenja u cijelom slučaju.
Inače, kako ekskluzivno doznaje DuList ‘najjači igrač’ od ove trojke bio je upravo 24-godišnjak s Nuncijate koji je mjesečno, na malo, prodavao između dva do tri kilograma marihuane. S kupcima se nalazio kod tzv. ‘Ludnice’ ili na Kantafigu, a inače je zaposlen kao dostavljač.
Drugi osumnjičeni, kako se doznaje, zaposlen je u jednoj javnoj tvrtki u vlasništvu Grada Dubrovnika a njegov ‘fuš’ bili su amfetamini, dok je treći osumnjičenik, 44-godišnjak prodavao amfetamine i marihuanu.

Pročitajte još

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist

Vozio pijan i bez važeće vozačke dozvole

Dulist

NIJE OBAVIO PREGLED, VOZIO POD UTJECAJEM DROGA… ‘Zaradio’ kaznu od 3.303 eura

Dulist