Zanimljivosti

Eko-Omblići zovu u Mrčevo!

Udruge Zeleni Forum, Eko-Omblići i Zeleno Sunce Rijeke dubrovačke poslali su eko poruku svim dubrovačkim ekoaktivistima da im se uz svjetski dan zdravlja, a pod motom 'Živimo zdravo, mislimo zdravo!' pridruže u izletu u primorsko mjesto Mrčevo.

– Odlazimo ovaj vikend  u organizaciji Turističke zajednice u malo primorsko mjesto Mrčevo na festu 'Uskrs u Primorju'. Stoga dođite veselo u nedjelju, 7.travnja u naš Eko-centar Zeleno Sunce u Mokošicu u 11.10 sati, kako bismo se dobrotom JP Libertas zaputili autobusom u 11.20 sati do Autobusnog kolodvora, odakle ćemo točno u podne organiziranim autobusom krenuti prema Mrčevu – javljaju Eko-Omblići.

– Dolaskom u Mrčevo zaputit ćemo se do poznate Mrčevske Lokve gdje će se održavati manifestacija 'Uskrs u Primorju', kroz koju će se prezentirati kulturno-umjetnička društva, tipični primorski specijaltiteti, običaji i seoska domaćinstva, a sve u čast sto godina izgradnje mjesne crkve Sv.Šimuna – kažu u pozivu Eko-Omblići.

Sa sobom treba ponijeti eko-sendviče, prirodne sokove, vodu, odjeću na slojeve, eko srca i veliki osmijeh za poznate mrčevske stećke i Mrčevsku Lokvu. Polazak iz Mrčeva planiran je točno u 18 sati, a dolazak u Mokošicu oko 18.40 sati.

– Tko, ako ne mi? Kada, ako ne danas? – poručuju Eko-Omblići.

Pročitajte još

Predstavljen Zbornik radova o Pupnatu autora Nevena Fazinića

Dulist

ULICAMA NAŠEG GRADA Klapa Linđo na skalinima Dominikanaca

Dulist

GOTOVA SANACIJA Peskarija se otvara ovog utorka!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija