Natrag
16.2.2019 06:33

facebook

twitter

google

rss

dulist

Eko-Omblići zovu u Mrčevo!

4.4.2013 @ 18:36 Baldo Marunčić Zanimljivosti

Podijelite:

Udruge Zeleni Forum, Eko-Omblići i Zeleno Sunce Rijeke dubrovačke poslali su eko poruku svim dubrovačkim ekoaktivistima da im se uz svjetski dan zdravlja, a pod motom 'Živimo zdravo, mislimo zdravo!' pridruže u izletu u primorsko mjesto Mrčevo.

– Odlazimo ovaj vikend  u organizaciji Turističke zajednice u malo primorsko mjesto Mrčevo na festu 'Uskrs u Primorju'. Stoga dođite veselo u nedjelju, 7.travnja u naš Eko-centar Zeleno Sunce u Mokošicu u 11.10 sati, kako bismo se dobrotom JP Libertas zaputili autobusom u 11.20 sati do Autobusnog kolodvora, odakle ćemo točno u podne organiziranim autobusom krenuti prema Mrčevu – javljaju Eko-Omblići.

– Dolaskom u Mrčevo zaputit ćemo se do poznate Mrčevske Lokve gdje će se održavati manifestacija 'Uskrs u Primorju', kroz koju će se prezentirati kulturno-umjetnička društva, tipični primorski specijaltiteti, običaji i seoska domaćinstva, a sve u čast sto godina izgradnje mjesne crkve Sv.Šimuna – kažu u pozivu Eko-Omblići.

Sa sobom treba ponijeti eko-sendviče, prirodne sokove, vodu, odjeću na slojeve, eko srca i veliki osmijeh za poznate mrčevske stećke i Mrčevsku Lokvu. Polazak iz Mrčeva planiran je točno u 18 sati, a dolazak u Mokošicu oko 18.40 sati.

– Tko, ako ne mi? Kada, ako ne danas? – poručuju Eko-Omblići.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana