Natrag
20.5.2018 15:50

facebook

twitter

google

rss

dulist

Ekolozi Holy: Bojimo se za našu Omblu

8.6.2012 @ 10:20 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti

Podijelite:

Dubrovački ekolozi na čelu s Jadrankom Šimunović podržali su ministricu u ostavci Mirelu Holy, poručivši joj: Ne posustanite.

– Ekološke udruge Rijeke dubrovaške zaista cijene Vaš dosadašnji rad u radu Ministarstva okoliša i prirode RH, lijepo smo surađivali i uskoro Vas očekivali u Dubrovniku i Rijeci dubrovačkoj. Ne posustanite i nadamo se da ćemo ponovo zajedno rješavati aktualne ekološke probleme našeg Planeta.

Želimo Vam svako dobro i iskreno nam je žao i pomalo smo zatečeni jer tako ste lijepo započeli važne strateške eko – projekte za dobrobit Lijepe naše! Vjerujte, nakon Vaše ostavke bojimo se jako za našu rijeku Omblu, s obzirom da ste i Vi kao i naše ekološke udruge bile protiv gradnje HE Ombla u jedinstvenom eko-sustavu izvorišta Omble i Viline špilje – poručili su Mireli Holy dubrovački ekolozi na čelu s Jadrankom Šimunović, predsjednicom Zelenog foruma Rijeke dubrovačke.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana