Natrag
22.3.2019 13:50

facebook

twitter

google

rss

dulist

Ekološka katastrofa na zemljištu iznad Grada!?

19.3.2014 @ 14:51 Mia Njavro Grad
5;5

Podijelite:

Šokantan prizor dolazi iz Župe dubrovačke – na lokaciji, skrivenoj od pogleda i prolaznika, nalazi se deponij kojeg su komunalni redari Grada Dubrovnika nazvali ‘ekološkom katastrofom’!

Ako krenete automobilom iz smjera azila Žarkovica dalje prema malenoj farmi Medena dolina točno preko puta ulaza na farmu, s desne strane nalazi se makadamski put, na čijem vrhu vam se ‘otvara’ zapanjujuć pogled prema potpuno otvorenom deponiju sa kojeg se širi nesnosan smrad. Na tom prostoru Vodovod Dubrovnik izlijeva cisterne nečega što djeluje kao pražnjenje septičkih jama…
– Ovo je ekološka katastrofa. Mi uopće ne znamo za ovaj deponij. On nije u našoj nadležnosti – rekao je gradski komunalni redar Ivica Cumeljan s kojim smo u utorak ujutro izašli na ‘teren’. Budući da se ne nalazi ‘na gradskoj strani’ logično je bilo kontaktirati prvog čovjeka Župe dubrovačke.

– Prvi put čujem za takvo nešto – kazao je šokirano načelnik općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli.

Što još kaže Silvio Nardelli, ali i predsjednik Uprave Vodovoda Pero Mišković pročitajte u novom broju duLista!

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana