Natrag
22.2.2019 21:42

facebook

twitter

google

rss

dulist

Eko omblići žele filtere za pročišćavanje

18.2.2013 @ 19:51 Ana Prohaska Aktualno

Podijelite:

Eko-Omblići i Zeleno sunce uputili su pismo Dubrovačkoj razvojnoj agenciji DURA tražeći apliciranje Projekta na predristupne europske fondove odnosno žurno postavljanje filtera za pročišćavanje pitke vode Omble

– Već godinama apeliramo na postavljanje filtera za pitku vodu Rijeke Omble ali bez uspjeha! Voda Omble je izuzetno kvalitetna s obzirom na sve što je okružuje (prvenstveno Grabovica) i zašto ne bismo što prije postavili filtere za vodu?
Evo javljamo se mi, naše 2  registrirane ekološke udruge Eko-Omblici iZeleno Sunce  Rijeke dubrovačke za ovaj Projekt – za postavljanje filtera  za pročišćavanje pitke vode naše  Omble, iz kvote europskih predpristupnih fondova kako naši građani ne bi više imali problema kada se Ombla zamuti od prevelikih kiša.  

Nadamo se da ćete nam pomoći u apliciranju ovog projekta prema EU predpristupnim fondovima  na radost nas 44 000 stanovnika koji pijemo Omblu-istoču iz te dvije ekološke udruge.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana