Natrag
22.4.2019 06:13

facebook

twitter

google

rss

dulist

Eko omblići pozivaju na mirni prosvjed protiv place u Mokošici

8.8.2015 @ 17:18 Dulist Grad

Podijelite:

Eko aktivisti Mokošice pod vodstvom Jadranke Šimunović pozivaju svu djecu i mlade ovog naselja na miran prosvjed koji će se održati u nedjelju u 11.15 sati kod popularnog okupljališta na Kiss-u u Mokošici koje se uskoro želi pretvoriti u tržnicu, ribarnicu i prostor za ugostiteljske sadržaje.

– Na ovom popularnom dječjem okupljalištu kako ga zovu na Kiss-u u N. Mokošici ispod 4 košćele su se odgojile već generacije djece (od 1989.). Tu se održavali malonogometni turniri, neki mali Mokošani su prvi put tu prohodali… I naše ekološke udruge već godinama organiziraju tu ljetne eko-kreativne radionice jer je zgodno mjesto, prostrano i u hladu krošnji košćela.

U Novoj Mokošici postoji dosta slobodnih prostora koji se mogu prenamjeniti u tržnicu i ribarnicu jer ovdje na Kiss-u je već početkom ’90-ih godina bila tržnica, ali nikada nije saživjela! Osim toga oduzimati djeci omiljene prostore i to uzmeđu zgrada odakle mame dok kuhaju i pospremaju kuću svaki čas s prozora ili lođa pogledavaju što im djeca rade je prestrašno! Stoga poručujemo: djeca su naša velika radost i sreća i omogućimo im što više dječjih igrališta i okupljališta! – poručuje Jadranka Šimunović.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana