Aktualno

Eko Omblići podržali korisnike Lazareta!

Eko Omblići podržali korisnike Lazareta!

Eko-centar Zeleno sunce uputio je pismo podrške svim kulturnim udrugama koje su imale ili još uvijek imaju svoje prostore u Lazaretima. Pismo prenosimo u cjelosti.

Ovakvo ponašanje prema cijenjenoj udruzi Deša za jedna Dubrovnik zaista ne priliči! Deša treba ostati u svojim prostorima u Lazaretima i još im dati na Stradunu u Gradu jer to zaslužuju svojim radom !Naša velika podrška udruzi Deša s kojom već godinama surađujemo od kada smo utemeljili udrugu Ombla preko 17 godina.

Toliko su puta Eko-Omblići i naši ostali ekeokativisti Omble i Zelenog Sunca bili u prelijepim prostorijam Deše , toliko su puta bili na zajedničkim ekoakcijama uz dan Planeta zemlje, uz današnji Svj. dan okoliša, Dan voda, dan volontera, uz Dan ozona , dan životinja na Festivalu pekmeza i marmelade i na raznim seminarima diljem Hrvatske.

Inače naše civilne udruge ovdje u Gradu se ne poštuju kao što se poštuju udruge izvan Grada.Imamo osjećaj da mi civilne udruge ovdje naprosto smetamo!

Predstavnici svih civilnih udruga Grada trebamo se odmah naći svi zajedno i podržati naše prijatelje iz civilnih udruga u Lazaretima :Deša, Art radionica Lazareti, Europski dom , Lero , Linđo, i ostale civilne udruge -ispričavamo se ako smo koju ispustili :)Prijatelji iz udruge "Deša" uz vas smo ! :) Pozz sa slobodne i sretne Omble :).''

 

Pročitajte još

VODOVOD STANOVNICIMA MOKOŠICE Podnesite zahtjeve za priključenje na mrežu odvodnje

Dulist

[FOTO] KOD ONOFRIJEVE FONTANE Pronađeni ostatci velike gradske gustijerne

Dulist

Nila Miličić Vukosavić dobitnica nagrade HRT-a za životno djelo

Dulist