Natrag
20.2.2019 02:14

facebook

twitter

google

rss

dulist

Eko Omblići na Danima otvorenih vrata

28.6.2013 @ 10:52 Ana Prohaska Zanimljivosti

Podijelite:

Eko Omblići i Eko aktivisti Zelenog Sunca pozivaju sve na Dan otvorenih vrata udruga na lapadskoj šetnici u subotu, pod motom 'Zajedno za ljepši i bolji svijet'.

– Dođite svi u subotu u 8 ujutro u naš Eko centar Zeleno Sunce u Mokošici kada ćemo se dobrotom JP Libertas zaputiti grad. autobusom1B  u 8.15 put Grada. Na lapadsku šetnicu doći ćemo oko 9 sati kada ćemo zajedno sa ostalim udrugama na štandovima  predstaviti naše udruge Eko centar Zeleno Sunce i Eko-Omblići, koje djeluju  na području Mokošice i Rijeke dubrovačke. Sa sobom ponijeti uobičajeno i naravno veliki osmijeh za sve udruge koje će zajedno sudjelovati na ovoj hvalevrijednoj akciji. Na ovoj akciji usvojiti ćemo i našeg već 57. dupina Petka (po našoj Velikoj i Maloj Petki). Završetak akcije  Dana otvorenih vrata udruga  na lapadskoj šetnici je u 12 sati a povratak u Mokošicu oko 13,25. Dobrodošli svi! – poručuju Eko Omblići.
 

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana