DuList IN

EKO OMBLIĆI Humanitarni festival cvijeća

Pod motom „Neka cvijet do cvijeta u Mokošici cvijeta, u subotu, 3. svibnja na Dan sunca, Eko-Omblići organiziraju šesti po redu Festival cvijeća u Mokošici u Eko parku Ombla, dok će u slučaju kiše prodaja proljetnica i ukrasnog grmlja i ljekovitog bilja biti održana ispred Eko centra.

Festival se otvara u 9 i 30 sati, uz prodaju proljetnica i ukrasnog bilja po promotivnim cijenama. U 10 i 30 sati održati će se likovna radionica za djecu na temu “Cvijet za moju Mokošicu, dok će u podne biti će proglašeno sedam najboljih likovnih radova. Nakon toga slijedi okrijepa uz domaće kolačiće i prirodne sokove za sve posjetitelje

Festival je i ovog puta humanitarnog karaktera tako da će novac od prodaje cvijeća otići za liječenje 10-godišnjeg Antu Jovića iz Mokošice. Eko-Omblići će također usvojiti dobrog jadranskog dupina Tijana koji je dobio ime po petogodišnjem Tijanu Kostiću Lučiću.

Na Festivalu će biti i štićenici iz Centra za rehabilitaciju Josipovac i članovi Udruge Rina Mašera koji će također donijeti svoje sadnice cvijeća i ukrasnog bilja.

Pročitajte još

HIRovac Saša Fegić postao članom International Association of Cape Horners

Dulist

DAN IZ SNOVA Vjenčanja u Adriaticu postala su još ljepša!

Dulist

The New York Times uvrstio Hrvatsku na popis otvorenih zemalja za američke građane

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija