DuList IN

EKO OMBLIĆI Humanitarni festival cvijeća

EKO OMBLIĆI Humanitarni festival cvijeća

Pod motom „Neka cvijet do cvijeta u Mokošici cvijeta, u subotu, 3. svibnja na Dan sunca, Eko-Omblići organiziraju šesti po redu Festival cvijeća u Mokošici u Eko parku Ombla, dok će u slučaju kiše prodaja proljetnica i ukrasnog grmlja i ljekovitog bilja biti održana ispred Eko centra.

Festival se otvara u 9 i 30 sati, uz prodaju proljetnica i ukrasnog bilja po promotivnim cijenama. U 10 i 30 sati održati će se likovna radionica za djecu na temu “Cvijet za moju Mokošicu, dok će u podne biti će proglašeno sedam najboljih likovnih radova. Nakon toga slijedi okrijepa uz domaće kolačiće i prirodne sokove za sve posjetitelje

Festival je i ovog puta humanitarnog karaktera tako da će novac od prodaje cvijeća otići za liječenje 10-godišnjeg Antu Jovića iz Mokošice. Eko-Omblići će također usvojiti dobrog jadranskog dupina Tijana koji je dobio ime po petogodišnjem Tijanu Kostiću Lučiću.

Na Festivalu će biti i štićenici iz Centra za rehabilitaciju Josipovac i članovi Udruge Rina Mašera koji će također donijeti svoje sadnice cvijeća i ukrasnog bilja.

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist