Natrag
26.4.2019 09:58

facebook

twitter

google

rss

dulist

EKO OMBLIĆI ‘Gdje su komunalni redari u Mokošici?’

25.2.2018 @ 10:06 Dulist Vaše vijesti
5;5

Podijelite:

Zatrpali su zeleni otok u Mokošici u Ulici između dolaca kod velikog rogača, odbačenim kućnim otpadom iz wc-a… Umjesto da su ga odnijeli na obližnje reciklažno dvorište – napisali su u svom pismu Eko Omblići povodom brojnih žalbi ogorčenih Mokošana ovom situacijom.

– Građani nam se žale kako su vidjeli da taj odbačeni kućni otpad dolazi sa 4. kata stana koji se renovira u zgradi (R3 ulaz 175) u Ulici Marina Kneževića 6 te da su prijavili domoupravitelju – napisali su i dodali kako su odmah pošli u 19. Eko patrolu ove godine i uvjerili se u točnost dojava naših sugrađana.

– Wc školjka, bojler, toaletni ormarići, ogledalo i ostali dijelovi wc-a bili su nemarno odloženi oko zelenog otoka iako je reciklažno dvorište daleko samo pet minuta autom ili 15 minuta pješice! Sada će ovi ‘eksponati’ stajati danima uz zeleni otok i ulicu i činiti ružnu sliku Mokošice – rekli su i zapitali se ‘gdje su komunalni redari u Mokošici’.

– Pitamo se zajedno s našim sugrađanima koji bi trebali šetati i kontrolirati i kažnjavati ovakve slučajeve (uz to imaju i kamere) s obzirom da ovo nije prvi put u Mokošici da se ovako jednostavno odbaci stari kućni otpad kod zelenog otoka ili spremnika za komunalni otpad – istaknuli su i dodali kako mole ‘komunalne službe Grada i Mokošice da odmah ispitaju ovaj najnoviji slučaj nepropisnog odlaganja starog kućnog otpada’ i o tome ih pismeno izvjeste.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana