Zanimljivosti

Eko omblići dobili skulpturu EKO-OKO

Eko-Omblići u sklopu Mediteranskiog sajma zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva  dobili su skulpturu EKO-OKO dubrovačkog kipara Josipa Ivanovića za njihov veliki doprinos očuvanju okoliša i promoviranja Meditetarnskog sajma.

– rebali ste vidjeti  veliku radost i sreću  Eko-Omblića prilikom primanja ovog visokog priznanja, koji od prvog dana dolaze s ljubavlju na Mediteranski sajam i uvijek su mu velika podrška.. i  dalje će biti. Na svom štandu na sajmu Eko-Omblići su  i ove godine imali svoje eko proizvode kao što su lavanda, suhe smokve, ljekoviti čajevi,  mjenduli, platnene torbe, djevičansko maslinovo ulje, sve iz njihovog Eko parka Ombla. Cijeli prilog išao je u humanitarne svrhe i to 550 kuna za Djecu leptire udruge „DEBRA“ i 250 kuna za usvajanje male dupinke NORE FORE posvećene nedavno preminuloj maloj lavici Nori Šitum. Mediteranskom sajmu zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva želimo još puno dugih i uspješnih godina u promicanju zdravog života! – piše Jadranka Šimunović.

Pročitajte još

MIRKO O AKCIJI ‘Možete doći s harmonikom, održati vjenčanje, a može doći i grupa Kineza’

Dulist

FOTOĐIR Blagdanski ugođaj na Stradunu

Dulist

Što vas čeka na petom izdanju Aeronauta?

Dulist.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija