Natrag
15.2.2019 22:17

facebook

twitter

google

rss

dulist

Eko omblići dobili skulpturu EKO-OKO

24.3.2013 @ 9:50 Ana Prohaska Zanimljivosti
2;2

Podijelite:

Eko-Omblići u sklopu Mediteranskiog sajma zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva  dobili su skulpturu EKO-OKO dubrovačkog kipara Josipa Ivanovića za njihov veliki doprinos očuvanju okoliša i promoviranja Meditetarnskog sajma.

– rebali ste vidjeti  veliku radost i sreću  Eko-Omblića prilikom primanja ovog visokog priznanja, koji od prvog dana dolaze s ljubavlju na Mediteranski sajam i uvijek su mu velika podrška.. i  dalje će biti. Na svom štandu na sajmu Eko-Omblići su  i ove godine imali svoje eko proizvode kao što su lavanda, suhe smokve, ljekoviti čajevi,  mjenduli, platnene torbe, djevičansko maslinovo ulje, sve iz njihovog Eko parka Ombla. Cijeli prilog išao je u humanitarne svrhe i to 550 kuna za Djecu leptire udruge „DEBRA“ i 250 kuna za usvajanje male dupinke NORE FORE posvećene nedavno preminuloj maloj lavici Nori Šitum. Mediteranskom sajmu zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva želimo još puno dugih i uspješnih godina u promicanju zdravog života! – piše Jadranka Šimunović.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana